1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü yapımcının kızı intihar etti! Şok yaratan olay herkesi yasa boğdu…
Ünlü yapımcının kızı intihar etti! Şok yaratan olay herkesi yasa boğdu…

Ünlü yapımcının kızı intihar etti! Şok yaratan olay herkesi yasa boğdu…

ABD’li ünlü film yapımcısı Steve Tisch’in kızı Hilary Tisch intihar ederek yaşam mücadelesi verdiği hastanede yaşamını yitirdi. ABD Hollywood dünyası beklenmeyen bir ölüm haberi ile yerle bir oldu. Ünlü film yapımcısı olan Tisch’in 36 yaşındaki kızı Hilary Tisch yaşamına son vererek hayata gözlerini yumdu.

A+A-

Geçen hafta da intihar girişiminde bulunmuştu!

Geçen hafta sonu intihar girişiminde bulunan Hilary intihar girişiminden sonra apar topar hastaneye kaldırılmış fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen kısa bir süre sonra Tisch’in acı haberi gelmişti. Amerika Birleşik Devletleri’nin gündemine düşen acı haberi ünlü yapımcı baba Steve Tisch duyurdu.

Acı haberin ardından açıklama yapan Tisch kızının bir süredir depresyon ile mücadele ettiğini ve kızının güzel bir insan olduğunu dile getirdi. Kızının nazikliğini hüzünle anlatan Tisch annesinin kendisinin ve Hilray’ın kardeşinin ölüm haberi ile yıkıldığını da dile getirdi. Steve Tisch kızının ardından şu sözleri ile yaşamının nasıl devam ettiğini belirtti. Gidişinin ardından kalbimizde ve hayatlarımızda büyük bir boşluk bıraktı.’ Pek çok insan gibi uzun süre boyunca depresyonla elinden geldiğince mücadele etmeye çalıştı. ‘onu çok özleyeceğiz’ ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.