1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü Şovmen Cem Yılmaz’ın Ustalık Eseri
Ünlü Şovmen Cem Yılmaz’ın Ustalık Eseri

Ünlü Şovmen Cem Yılmaz’ın Ustalık Eseri

2019 yılında yayınlanan ‘’Kara Komikler’’ film projesinin de büyük hayal kırıklığı yaşayan Cem Yılmaz ‘’Kara Komikler’’ film projesinin ikincisinde aradığı başarıyı yakalamışa benziyor.

A+A-

2019 yılı Cem Yılmaz için adete olumsuzlukların biriktiği bir yıl oldu. İlk Olarak Defne Samyeli’nden ayrılan başarılı şovmen daha sonra büyük umutlarla vizyona soktuğu ve birbirinden bağımsız 2 filimden oluşan ‘’Kara Komikler’’ film projesinin ilkinde aradığı başarıyı bulamadığı gibi film 800 bin izlenme sayısına bile ulaşamayarak şovmenin en sönük yapımı olarak tarihe geçmişti.

Birçok kişi gerçekleşen bu başarısızlık sonucunda Cem Yılmaz’ın ’Kara Komikler’’ film projesinin ikincisini uzun bir süre vizyona sokmayacağını tahmin ederken herkesin yanıldığı görüldü. Film okulların tatil olması ile birlikte vizyona girerken ön gösterimde filmi izleyen herkes her 2 filminde çok başarılı olduğu hatta şovmenin ustalık eseri olduğunu belirttiler.

Cem Yılmaz Projelere Devam Dedi

Geçen seneki başarısızlığın ardından bir süre film yapmayacağı yönünde iddialar ortaya atılan başarı şovmen ise kendisinin asla maddi kaygılar gütmediğini ve amacının her zamana kaliteli filmler sunmak olduğunu açıkladı.

’’Kara Komikler’’ film projesinin ikincisinden son derece umutlu olduğunu ve bu kez filmi izleyicilere gerektiği gibi anlattığına inandığını açıkladı. Filmin ne derece başarılı olacağı ise hafta sonu izleyici sayısında sonra belli olacağı düşünülüyor. Cem Yılmaz’ın 2020 yılında yeni bir film projesinin daha olduğu belirtiliyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.