1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü Şarkıcı Yonca Evcimik Paris'te Ülkemizi Temsil Edecek... Yonca Evcimik Kimdir, Kaç Yaşında?
Ünlü Şarkıcı Yonca Evcimik Paris'te Ülkemizi Temsil Edecek... Yonca Evcimik Kimdir, Kaç Yaşında?

Ünlü Şarkıcı Yonca Evcimik Paris'te Ülkemizi Temsil Edecek... Yonca Evcimik Kimdir, Kaç Yaşında?

Le Carousel du Louvre'da 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Act Contemporary International Art Fair organizasyonuyla gerçekleşecek olan dijital sanat sergisinde Yonca Evcimik, genç ve yetenekli sanatçılar Gizem Çetin Göktekin ve Billur Ergün Cengiz tarafından oluşturulan NFT çalışmaları ile yer alacak. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında, nereli?

A+A-

Le Carousel du Louvre'da 21-23 Ekim 2022 tarihleri arasında Act Contemporary International Art Fair organizasyonuyla gerçekleşecek olan dijital sanat sergisinde Yonca Evcimik, genç ve yetenekli sanatçılar Gizem Çetin Göktekin ve Billur Ergün Cengiz tarafından oluşturulan NFT çalışmaları ile yer alacak.

 Sergiye aldığı davetle çok mutlu olduğunu söyleyen Yonca Evcimik, " Uluslararası bir platformda NFT ile yer alacağım için çok heyecanlıyım. Koleksiyonun adı ' Uzay Operası ' Dijital dünyada hazırladığım daha çok sürpriz var." dedi.

YONCA EVCİMİK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan Evcimik 1963 doğumludur. Sanat hayatına 1977 yılında çocuk tiyatrosu ile başladı Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yüksek Bale Bölümü'nden mezun oldu.

Türk şarkıcı, dansçı, oyuncu, yapımcı, sunucu Fatma Yonca Evcimik, 16 Eylül 1963 tarihinde dünyaya geldi. Sanat hayatına 1977 yılında çocuk tiyatrosu ile başladı Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yüksek Bale Bölümü'nden mezun oldu. 1978-1990 yılları arasında müzikallerde uzman dansçı ve şarkıcı olarak çalıştı. Aynı tarihlerde birçok tiyatroda oyunculuk yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.