1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ile Oyuncu Tamer Karadağlı aynı filmde buluştu! Ahmet Kaya rüzgarı esecek…
Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ile Oyuncu Tamer Karadağlı aynı filmde buluştu! Ahmet Kaya rüzgarı esecek…

Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ile Oyuncu Tamer Karadağlı aynı filmde buluştu! Ahmet Kaya rüzgarı esecek…

Kadına şiddet konusunda çarpıcı bir yapım olan "Serçenin Gözyaşı" filmi, uzun bir bekleyişin ardından vizyon tarihi belli oldu. Bu önemli prodüksiyon, 20 Ekim 2023 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Ezilen, şiddete maruz kalan, taciz edilen, öldürülen ve toplum tarafından dışlanan kadınların yaşamlarına ışık tutan "Serçenin Gözyaşı" filmi...

A+A-

Kadına şiddet konusunda çarpıcı bir yapım olan "Serçenin Gözyaşı" filmi, uzun bir bekleyişin ardından vizyon tarihi belli oldu. Bu önemli prodüksiyon, 20 Ekim 2023 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

Ezilen, şiddete maruz kalan, taciz edilen, öldürülen ve toplum tarafından dışlanan kadınların yaşamlarına ışık tutan "Serçenin Gözyaşı" filmi, kadına şiddetin en büyük prodüksiyonlarından biri olarak dikkat çekiyor.

GERÇEK HAYAT HİKAYESİNDEN ESİNLENİLDİ

Bu etkileyici film, gerçek yaşam öykülerinden esinlenerek oluşturuldu. Gazeteci Ali Eyüboğlu'nun hikayesini kaleme aldığı "Serçenin Gözyaşı" filminin senaryosunu ise Altın Kalem ödüllü yazar Şengül Boybaş yazdı.

MUHTEŞEM MÜZİKLER ZEYNEP ALASYA İMZASI TAŞIYOR

Filmin çekimleri, Çanakkale ve İstanbul gibi muhteşem mekanlarda gerçekleşti. Aynı zamanda usta oyuncu ve müzisyen Zeynep Alasya, film için etkileyici müzikler besteledi. Zeynep Alasya, usta sanatçı Ahmet Kaya'nın unutulmaz eserlerinden birini de filme katkıda bulunarak izleyicilere sürpriz yapacak.

OYUNCU KADROSU VE ROLLER

Filmin oyuncu kadrosunda önemli isimler bulunuyor. Uğur Güneş, 'Gazi' karakteriyle dikkat çekici bir performans sergilerken, Ezgi Şenler, Yeşim Salkım, Soydan Soydaş, Tamer Karadağlı, Arzu Cabar, Evren Erler, Sedef Şahin, Kubilay Penbeklioğlu, Bilge Şen, Yağızkan Dikmen, Ahmet Sarsılmaz ve Özgür Çağlayan İncesu gibi deneyimli ve genç yetenekler de filmde rol alıyor.

KADINLARDAN GÜÇ BİRLİĞİ

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmeyi hedefleyen "Serçenin Gözyaşı" filmi, yönetmen koltuğunda Aysun Akyüz Mehdiabbas gibi ödüllü bir ismi barındırıyor. Yapımcı Çağla Başak Çobanoğlu, kadın oyuncular, müziği Zeynep Alasya tarafından hazırlanan film, kadınların güç birliği ile gerçekleşen bir yapım olarak dikkat çekiyor. Psikolojik danışmanlığını Uzman Psikolog Yelda Başaran'ın üstlendiği film, hem usta isimleri hem de genç yetenekleri bir araya getirerek önemli bir yapım olarak sinema tarihine geçecek.

"Serçenin Gözyaşı" filmi, kadına şiddeti ele alan en büyük yapımlardan biri olarak büyük bir merakla bekleniyor. Aynı zamanda bu yapım, Türkiye'nin son yıllarda yaşadığı büyük deprem felaketi nedeniyle gösterim tarihini ertelemişti, ancak şimdi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

FİLMİN KONUSU

Kocası Mesut tarafından dövülen ve her türlü şiddete uğrayan Emine’nin hayatı bir gece yarısı yaşadığı korkunç bir olayla altüst olur. Kocasının şiddetine karşı koymaya çalışırken onu yaralayan Emine’nin avukatlığını mağdur kadınların davalarıyla ilgilenen ve bu konuda yaptığı başarılı projelerle tanınan avukat Ayten Çetiner üstlenir. Büyük bir tesadüf eseri Emine, Ayten'in annesi ile aynı köydendir... Aradan uzun yıllar geçmesine rağmen bu köyde yaşananlar, ‘geçmişin geleceğin aynası’ olduğu tezini güçlendirmektedir…

serce4-jnyz.jpgserce5-dhu2.jpgserce-2-lvmj.jpgserce3-po2k.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.