1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü şarkıcı Kutsi; rol aldığı çocuk oyuncunun annesine aşık olunca olanlar oldu!
Ünlü şarkıcı Kutsi; rol aldığı  çocuk oyuncunun annesine aşık olunca olanlar oldu!

Ünlü şarkıcı Kutsi; rol aldığı çocuk oyuncunun annesine aşık olunca olanlar oldu!

6 ay önce 7 yıl boyunca hayatında olan Feyza Çıpa’dan ayrılan Kutsi; son rol aldığı dizide ekranlara gelen çocuk oyuncunun annesi ile aralarında aşk oluşmaya başladı.

A+A-

Benim annem melek isimli dizide başrol olarak ekranlara gelen Kutsi; aynı dizide rol aldığı çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi ile beraber aralarında yeni bir ilişki başladı.

Romantik poz ortaya çıktı…

Kutsi ve yeni aşkı Sibel Ülker arasında oluşan ilişki karşısında romantik pozlar ortaya çıktı. TRT 1 ekranlarında yayına gelen Benim Annem Melek dizisi setinde bulunan çocuk oyuncu Poyraz Ar ile çok yakından ilgilendiği ortaya çıktı. Kutsi’nin Poyraz’a karşı neden bu şekilde ilgilendiği de ortaya çıktı.

7 yıllık ilişkide noktalanma

Kutsi’nin evlenmek gibi bir fobisi olmasından dolayı 7 yıl boyunca hayatında olan Feyza Çıpa ile ayrılmış olduğu iddia ediliyordu. Çıpa her ne kadar evlenerek yuva kurmak istiyor olsa bile Kutsi bu durum karşısında olumsuz yanıt verdiği için 7 yıllık olan ilişki son buldu.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan poz ile beraber aralarında aşk olduğu belirlenen Sibel Ülker ile romantik pozları da büyük yankı oluşturdu. Çocuk oyuncu Poyraz ile yakından ilgilenen Kutsi aslında neden bu kadar ilgili olduğu da ortaya çıkan bu poz ile daha iyi netleşti.

sibel.jpg

ld-001.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.