1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında şok gelişme! Doktoru Açıkladı, Hakan Altun artık çalışamayacak!
Ünlü şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında şok gelişme! Doktoru Açıkladı, Hakan Altun artık çalışamayacak!

Ünlü şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında şok gelişme! Doktoru Açıkladı, Hakan Altun artık çalışamayacak!

'Şarkılar Bizi Söyler' programı ile ekranlara geri dönen şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu hakkında yeni bir haber daha geldi. Ünlü şarkıcı geçtiğimiz hafta çekimlerden hemen önce fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı.

A+A-

SON DAKİKA HABERİ... Ünlü şarkıcı Hakan Altun'un sağlık durumu ile ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Bu kez ünlü sanatçı Altun'un doktoru bir açıklama yaptı.

DOKTORUNDAN HAKAN ALTUN'A ÇALIŞMA YASAĞI

Bugün taburcu olması beklenen ünlü sanatçı Hakan Altun'un doktoru Altun'un artık programın çekimlerine katılamayacağını dile getirdi. Böylece Hakan Altun'a doktoru tarafından çalışma yasağı gelmiş oldu.

4 BÖLÜM ALTUN'SUZ ÇEKİLECEK

Ünlü sanatçı 2 ay boyunca 'Şarkılar Bizi Söyler' programında yer alamayacak. Programının kalan 4 bölümü Altun'suz çekilecek.

"SIRTIM AĞRIYOR, DOKTORA GİTMEK İSTİYORUM"

Ekip arkadaşlarına "Sırtım ağrıyor, doktora gitmek istiyorum" dediği öğrenilen 48 yaşındaki Altun, apar topar hastaneye kaldırıldı. Tedbir amaçlı yoğun bakımda tutulacak olan ünlü sanatçı, 2007'de beyin ameliyatını yapan doktoru tarafından kontrole alındı.

"DAMAR TIKANIKLIĞI AÇILDI"

Tedbir amaçlı bir süre yoğun bakımda yatan Hakan Altun'dan güzel haber geldi. Ünlü şarkıcının doktoru Prof. Dr. Ali Çetin Sarıoğlu, "Ufak bir damar tıkanıklığı vardı, o açıldı. Bugün taburcu olabilir" dedi.

2007 YILINDA BEYİN AMELİYATI OLMUŞTU

Sanatçı Hakan Altun, özel hastanede 2.5 saat süren operasyonla 2007 yılında ameliyat olmuştu. Altun'un beyninin sağ tarafında bulunan mandalina büyüklüğündeki iyi huylu olduğu tahmin edilen tümörün alındığı açıklanmıştı. Ameliyatını yapan doktor "Beyin zarında gelişen bir tümör 8-9 yıllık olduğunu tahmin ediyorum. Genelde bu tip tümörler iyi huylu çıkıyor çok başarılı bir ameliyat geçirdik. Gerçi tümor patolojiden sonra net bir cevaba ulaşırız ama mandalina büyüklüğündeki urun iyi huylu olduğuna inanıyorum" açıklamasında bulunmuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.