1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü Şarkıcı Alişan Son Dakika Kötü Haberi Aldı: Alişan'ı kahrden haber! Selçuk Tektaş kimdir!
Ünlü Şarkıcı Alişan Son Dakika Kötü Haberi Aldı: Alişan'ı kahrden haber! Selçuk Tektaş kimdir!

Ünlü Şarkıcı Alişan Son Dakika Kötü Haberi Aldı: Alişan'ı kahrden haber! Selçuk Tektaş kimdir!

Alişan acı haberleri arka arkaya almaya devam ediyor! Bir süredir yaşam mücadelesi veren kardeşi Selçuk Tektaş’ın durumu kötüye gidiyor. Maalesef tedavi olumlu sonuç vermiyor! Alişan ile beraber Buse Varol da çok zor zamanlardan geçiyor ve maalesef işler karışıyor. Yaşam savaşı çok zora girdi.

A+A-

Alişan kötü haberleri arka arkaya almaya devam ediyor! Bir süredir yaşam mücadelesi veren kardeşi Selçuk Tektaş’ın durumu kötüye gidiyor. Maalesef tedavi olumlu sonuç vermiyor! Alişan ile beraber Buse Varol da çok zor zamanlardan geçiyor ve maalesef işler karışıyor.

Yaşam savaşı çok zora girdi. “Kötü haber için herkes hazır olsun” dendi.
Alişan’dan kötü haber gelmişti. Son dönemin popüler rahatsızlığı olan “ismi lazım değil” hastalığı ile mücadele eden Alişan’dan sonra kardeşinin de testi pozitif çıktı ve maalesef kabus gibi film başladı. Alişan süreci çok hafif atlatsa da, kardeşi için aynı şeyleri söylemek mümkün değildi.

Herkesin imrenerek baktığı, “helal olsun, ne güzel aile” dediği Tektaş Ailesi adeta kabuslarla mücadele etmeye başladı. Selçuk Tektaş, hastalandı ve kamuoyu tarafından bilinen rahatsızlık sebebiyle çok zor günler geçiriyor adeta yaşam savaşı veriyor! Ve maalesef durumu hiç iyiye gitmiyor. Alişan hergün aldığı haberlerle kötüye gidiyor.

Alişan ile hayat arkadaşı Buse Varol, hastanede bekliyor

ve hekimlerin kendilerine “acı haber” vermemesi için dua ediyor! Son olarak Buse’nin de dua istemesi olayın vahametini gözler önüne seriyor. Selçuk Tektaş’ın bir an evvel iyileşmesini ve kendine gelmesini biz de herkes gibi temenni ediyoruz. Dualarımız, Alişan ve kardeşi için!

aaaaaer.jpgaal.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum