1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü Sanatçı Rafet El Roman Sahte Profille Kandırıldı
Ünlü Sanatçı Rafet El Roman Sahte Profille Kandırıldı

Ünlü Sanatçı Rafet El Roman Sahte Profille Kandırıldı

Geçtiğimiz günlerde İnstagram üzerinden bir bayana mesajlar atan ve daha sonra attığı mesajlar ifşa edilen Rafet El Roman’ın bir kez daha sahte profille kandırıldığı anlaşıldı.

A+A-

Bundan yaklaşık 4 ay önce sosyal medyada tanıştığı biri ile aylarca mesajlaştığını ve daha sonra bu kişi ile yüz yüze geldiğinde kandırıldığını ifade eden ünlü şarkıcı Rafet El Roman’ın yine sahte İnstagram fotoğrafı ile kandırıldığı anlaşıldı. 

4 ay önce anlattığı olayda mesajlaştığı kişinin kendisini 3 ay oyaladığını, daha sonra kahve içmeye karar verdiklerini fakat buluşmaya gelen kişi ile gerçekte olan kişinin alakası olmadığını belirtmişti. Hatta kibarlığından dolayı kendisini sahte profille kandıran kızı kırmayarak bir kahve içtiğini de belirtmişti.

Geçtiğimiz günlerde Rafet El Roman İnstagram’da kendini Şule Baymak olarak tanıtan kişi şarkıcının kendisine attığı mesajları ifşa ederek Snop magazin sitesi ile paylaşmıştı. Bu paylaşımlar kısa sürede büyük ses getirmişti.

Şule Baymak’ta Sahte Çıktı

Başarılı şarkıcı esas şoku ise bu kez de kendini ifşa eden hesabın kullandığı profil fotoğraflarının Şişi2li İnstagram fenomeni Soul Vasquez’a ait olduğu ortaya çıktı. Normalde hesap sahibinin kim olduğu bilinmez iken başarılı sanatçının son 4 ayda 2 defa sahte profillerle kandırılması ise sosyal medya alay konusu olduğu görülüyor. Başarılı sanatçı ise en son mesajlarının ifşa olması ve profilin sahte çıkması ile ilgili soruları şimdilik yanıtsız bırakıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.