1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü Oyuncu Sinan Albayrak Mehmed Fetihler Sultanı dizi setinde korkunç kaza Geçirdi! Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!
Ünlü Oyuncu Sinan Albayrak Mehmed Fetihler Sultanı dizi setinde korkunç kaza Geçirdi! Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

Ünlü Oyuncu Sinan Albayrak Mehmed Fetihler Sultanı dizi setinde korkunç kaza Geçirdi! Apar Topar Hastaneye Kaldırıldı!

"Dünya tarihinin önemli karakterlerinden birini canlandırdığı Mehmed Fetihler Sultanı dizisi ile büyük beğeni toplayan Sinan Albayrak, dizinin setinde yaşanan korkunç bir kaza sonrasında hastaneye kaldırıldı. Oyuncu, at üzerindeki çekim sırasında meydana gelen olayda atın ağaca çarpması sonucu yere düştü.

A+A-

Dünya tarihinin önemli karakterlerinden birini canlandırdığı Mehmed Fetihler Sultanı dizisi ile büyük beğeni toplayan Sinan Albayrak, dizinin setinde yaşanan korkunç bir kaza sonrasında hastaneye kaldırıldı. Oyuncu, at üzerindeki çekim sırasında meydana gelen olayda atın ağaca çarpması sonucu yere düştü.

Olayın ardından hemen hastaneye götürülen Sinan Albayrak, hayranlarına sağlık durumu hakkında bilgi vermek amacıyla sosyal medya üzerinden bir video paylaştı. Videoda Albayrak, kısa bir şuur kaybı yaşadığını, ancak genel olarak iyi durumda olduğunu belirtti. "Herkese merhaba, ufak bir kaza geçirdim. Atımızla farklı yönlere gitmeye karar verdik. Haberlerde biraz mübalağa edildi. Kısa bir süre şuur kaybı oldu ama gayet iyiyim. Ufak tefek yaralarım var, onlar da kısa sürede toparlanacak. Arayan soran arkadaşlarıma çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Videoda, kazada zarar gören bölgelerin sarılı olduğu görüldü. Oyuncu, destek mesajları için teşekkür ederken, hayranlarına rahatlıkla toparlanacağına dair güvence verdi.

azxcdsvfgwefqgfgrwefaszedsfsd.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.