1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü’nün son paylaşımı herkesi şaşırttı! Dizinin etkisinden çıkamadı! Canı Sıkılınca Küfrü Bastı!
Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü’nün son paylaşımı herkesi şaşırttı! Dizinin etkisinden çıkamadı! Canı Sıkılınca Küfrü Bastı!

Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü’nün son paylaşımı herkesi şaşırttı! Dizinin etkisinden çıkamadı! Canı Sıkılınca Küfrü Bastı!

Ünlü oyuncu Serkay Tütüncü, Instagram’da yaptığı son paylaşımıyla takipçilerini şok etti. Pandemiye isyan eden Tütüncü’nün sarf ettiği küfürlü sözlere siz de inanamayacaksınız.

A+A-

Serkay Tütüncü, hayatımıza fenomen yarışma “Survivor” ile giren bir isim. Yıllarca Alaçatı’da sörf eğitmenliği yaptıktan sonra 2016’da yarışmaya katılan ve finale kadar yürüyen Serkay Tütüncü, şampiyon olamadı. Ama uzun sürede kazanan o senenin şampiyonu Avatar Atakan değil, Serkay Tütüncü olmuş gibi görünüyor! “Survivor” tamamlandıktan sonra İstanbul’a yerleşen ve oyunculuk hayali için eğitimler alan ünlü isim, 2018’de “İnsanlık Suçu” dizisiyle sektöre girdi. “Afili Aşk” ve “Bay Yanlış” gibi romantik komedilerle set deneyimi kazandıktan sonra, ilk başrolünü bu sezon aldı.

Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ ve Hülya Avşar gibi usta isimlerle başrolü paylaşan Serkay Tütüncü, İlker karakteriyle milyonların hem nefretini hem de ilgisini üzerine çekti. Dizi yalnızca 13 bölüm sürse de, kendine bir hayran kitlesi yaratmayı ve artık bir oyuncu olarak kabul edilmeyi başardı. Üstelik, aşkı da bu dizide buldu! Dizideki partneri İlayda Alişan ile yalanladıkları aşkı magazinciler ortaya çıkarınca herkes çok şaşırdı. Ama bu bile son videosundaki kadar şaşırtıcı bir hareket değildi!

“Sıkıldım galiba”

Instagram hesabında sık sık komik paylaşımlar yapan ünlü oyuncu, bu kez bambaşka bir tarz denedi. Bütün gün koltuğa yayılıp sevilen dizisi “Peaky Blinders”ı izleyen Serkay Tütüncü, dizideki karakterler gibi İngiliz aksanıyla İngilizce konuşmayı denedi. Bu konu da da hayli başarılı olduğu ortaya çıktı. Ama sorun şuydu, pandemi yüzünden ne kadar sıkıldığını ağır küfürlerle ifade etti!

Hiç durmadan “Peaky Blinders” izleyen oyuncu, dizinin oldukça etkisi altında kalmış gibi görünüyor. Favori karakteri de tabii ki Thomas Shelby imiş!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.