1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay artık Ekranlarda Görünmek İstemiyor!
Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay artık Ekranlarda Görünmek İstemiyor!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay artık Ekranlarda Görünmek İstemiyor!

Mesela kendisinin oynadığı son dizide Yeşilçay bir kadın polisi canlandırıyordu. Dizinin orijinali bir İngiliz dizisi olan Hppy Valley adlı diziydi. Daha önce izlediği bu dizideki kadın karakteri oldukca beğenen Yeşilçay bu rolü sevmiş olarak kabul ettiğini söylüyordu. Ancak işler beklendiği gibi itmedi. Çünkü Son Nefesime Kadar seyircinin ilgisini çekmedi. Kanal ve yapım firması de dizinin ilk...

A+A-

Mesela kendisinin oynadığı son dizide Yeşilçay bir kadın polisi canlandırıyordu. Dizinin orijinali bir İngiliz dizisi olan Hppy Valley adlı diziydi. Daha önce izlediği bu dizideki kadın karakteri oldukca beğenen Yeşilçay bu rolü sevmiş olarak kabul ettiğini söylüyordu. Ancak işler beklendiği gibi itmedi. Çünkü Son Nefesime Kadar seyircinin ilgisini çekmedi. Kanal ve yapım firması de dizinin ilk beş bölümden sonra yayından kaldırılmasına karar verdi. 

Son Nefesime Kadar Başarısız Oldu

Aslında kuvvetli bir kadroyla ve güzel bir hikayeyle ekranlarda gözüken Son Nefesime Kadar çok başarılı yapımlardan birisiydi. Ama seyircinin ilgisini çekmemesi ve reyting alamaması nedeniyle ancak beş bölüm ekranlarda yer aldı. Beş bölüm ondan sonra yayından kaldırıldı. Bu vaziyet Yeşilçay başta olmak suretiyle tüm kadrosu üzdü.

Yeşilçay bu durumu artık televizyonda var olmanın ne kadar zor bulunduğunu vurgulayarak belirtti. Ona göre televizyon dizileri hem uzun devam eden çekim saatleri bununla beraber artık izleyici çekmekte zorlanmaları sebebiyle oyuncular için oldukca yorucu yapımlar. Bu yüzden de bu sezon ekranda görünmeme sonucu alan Yeşilçay'ın bu kararı hayranlarını üzebilir.

Tiyatro Oyunları

Televizyon dizilerinin ne kadar zorlayıcı olduğunu belirttikten sonra Yeşilçay önümüzdeki sürem bazı tiyatro oyuncularında yer almak istediğini söylemiş oldu. Şimdiye kadar planlanan ve kendisinin de oyuncu olarak katılacağı tiyatro oyunlarının kendisi açısından bir önemi daha var. O da artık Yeşilçay bunlarda ancak oyuncu olarak kalmak istemiyor.

Henüz başka hangi görevlerde yer almak istediğini net bir şekilde belirtmeyen sanatçının bir imal firması açma yahut bir şirkete ortak olma gibi bir planı olduğu söyleniyor. Son yıllarda yapım şirketi kuran yahut yapımcı olarak çalışmak isteyen oyuncu sayısı oldukça fazla. Onlardan birisi de Yeşilçay olacak benzer biçimde görünüyor.

Nurgül Yeşilçay’ın Hangi Oyunları Var?

Nurgül Yeşilçay Eskişehir'de tiyatro lisan eğitimini tamamlayan oyuncularımızdan birisi. Aldığı eğitimin hakkını veren ve üstlendiği her rol için üstün bir performans göstermeye çalışan oyuncu daha önce Afra Saraçoğlu ile beraber Bir balda Bir Gece ile sahnelerde yer almıştı. Bu oyun çok beğenilmiş ve Das Das'da gösterildiği zaman oldukça alaka çekmişti.

Lisans döneminde ve hemen sonra fazlaca sayıda tiyatro oyununda yer edinen Yeşilçay tiyatroda oynamayı fazlaca seviyor. Önümüzdeki dönem hangi oyunları oynayacağını henüz belirtmeyen sanatçı tiyatronun kendi oyunculuğunu gösterebileceği alanlardan birisi ve kendisi için önemli bulunduğunu da her fırsatta dile getiriyor. 

Nurgül Yeşilçay Özel Hayatı

Gelecek sürem Yeşilçay'ı hangi oyunlarda göreceğimiz henüz kati değil. Ama Yeşilçay birden fazla tiyatro oyununda yer alabileceğinin sinyalini verdi. Hatta bu oyunların ancak oyuncusu değil bununla beraber yapımcısı da olabilir.

Yani oyunculuk adına iş hayatında başarı göstermiş bir grafik çizmeye devam edecek. Daha ilkin Cem Özer'le evlenen sanatçının bu evlilikten dünyaya gelen oğlu Osman Nejat genç bir erkek oldu bile. Ancak Yeşilçay ve Özer'in eşiyle olan evliliği fazlaca uzun sürmedi.

Anlaşmalı olarak boşanan ve hayatına geçindiren ikili bazen oğulları için bir arada olmaya devam ediyor. Nurgül Yeşilçay şimdi ise Necati Kocabay'la beraber. Uzun zamandır birlikte olan ikilinin ne zaman evleneceği veya nasıl bir plan bitirdikleri henüz belli değil. Bir ara evlilik planı yapsalar da şimdilerde sevgili olarak hayatlarına devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.