1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Ünlü Oyuncu İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran Aşkı Belgelendi
Ünlü Oyuncu İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran Aşkı Belgelendi

Ünlü Oyuncu İsmail Hacıoğlu, Merve Çağıran Aşkı Belgelendi

34 yaşındaki oyuncu İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz günlerde 2016 yılında dünya evine girdiği eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yollarını ayırmıştı. Sürpriz boşanma haberinin ardından, İsmail Hacıoğlu cephesinden bir de sürpriz aşk haberi geldi! Detaylar, haberin devamında…

A+A-

34 yaşındaki oyuncu İsmail Hacıoğlu, geçtiğimiz günlerde 2016 yılında dünya evine girdiği eski eşi Duygu Kaya Kumarki ile yollarını ayırmıştı. Sürpriz boşanma haberinin ardından, İsmail Hacıoğlu cephesinden bir de sürpriz aşk haberi geldi! 

Geçtiğimiz yıl Çocuk dizisinde Hasan karakterine hayat veren ve dizideki rol arkadaşı Merve Çağıran ile adı aşk dedikodularına karışan İsmail Hacıoğlu’nun sürpriz bir şekilde biten evliliğinin nedeni merak ediliyordu. 20 gün önce boşanan İsmail Hacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile Merve Çağıran’la olan ilişkisini de belgelemiş oldu.

2019 yılında yayımlanan Çocuk dizisinde birlikte rol alan İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran çiftinin yer aldığı fotoğrafa eski eşten tepki de gecikmedi.

“10 üzerinden 12 siyah beyaz” notuyla paylaştığı fotoğrafın ardından, eski eş Duygu Kumarki de manidar bir paylaşımda bulundu. Suskunluğunu bozan Kumarki, “Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş” notunu düştüğü bir yorum paylaştı.

Nasıl Evlenmişlerdi

2016 yılında dünya evine giren İsmail Hacıoğlu Duygu Kumarki çifti, evlendikten bir yıl sonra kızları Yemin dünyaya geldi. Ancak çift, geçtiğimiz günlerde Beykoz Adliyesi’ne birlikte giderek ve 10 dakika süren bir duruşmanın ardından evliliklerine son noktayı koydu.

Anlaşmalı olarak boşanan çift, bir anne baba olarak her zaman yan yana olacaklarını dile getirmişti. Duygu Kumarki ise, kızları Yemin için eski eşinin soyadını kullanmaya devam edeceğini açıkladı.

İsmail Hacıoğlu Merve Çağıran Tatilde

Evliliğini noktalamasının üzerinden yalnızca 20 gün geçtikten sonra, İsmail Hacıoğlu yeni aşkı Merve Çağıran’la fotoğrafını Instagram hesabından hayranlarıyla paylaştı. Siyah beyaz olarak paylaştığı fotoğrafın altına ise, “10 üzerinden 12 siyah beyaz” notunu düştü. İkilinin, Muğla Bozburun’da birlikte tatil yaptıkları konuşuluyor…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.