1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü Oyuncu Demet Özdemir ve Şarkıcı Oğuzhan Koç çiftinin boşanma tarihleri belli oldu...
Ünlü Oyuncu Demet Özdemir ve Şarkıcı Oğuzhan Koç çiftinin boşanma tarihleri belli oldu...

Ünlü Oyuncu Demet Özdemir ve Şarkıcı Oğuzhan Koç çiftinin boşanma tarihleri belli oldu...

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz sene ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak evlilikleri kısa sürdü ve çift geçtiğimiz haftalarda ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurdu. Birbirlerinden hiçbir talepte bulunmayan çiftin boşanma detayları belli oldu ve anlaşmalı olarak yollarını ayıracaklar.

A+A-

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz sene ağustos ayında görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak evlilikleri kısa sürdü ve çift geçtiğimiz haftalarda ortak bir açıklama yaparak boşanma kararı aldıklarını duyurdu.

Birbirlerinden hiçbir talepte bulunmayan çiftin boşanma detayları belli oldu ve anlaşmalı olarak yollarını ayıracaklar. Boşanma işlemi 8 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00'da Adalar Adliyesi'nde gerçekleşecek.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, evliliklerini yürütemediklerini belirterek bir süredir görüşmeler yaptıklarını ve karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldıkları bu kararı açıkladılar. Ayrıca çift, bu süreci en hassas şekilde yürütmek için ellerinden geleni yapacaklarını ve ailelerini, büyüklerini üzmeden ve yıpratmadan bu süreci tamamlayacaklarını ifade ettiler. Çift, haklarında çıkan ihanet iddialarını ise kesin bir dille yalanlamıştı.

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, geçen yıl ağustos ayında düzenlenen görkemli bir düğünle evlenmişti. Ancak evlilikleri kısa sürdü ve çift, 8 Mayıs Pazartesi günü anlaşmalı olarak boşanacak. İkili, boşanma kararını geçtiğimiz haftalarda ortak bir açıklama yaparak duyurmuştu.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, Instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklamada, "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur.

Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.