1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü oyuncu Demet Özdemir İşte, Güzel oyuncu Aslı Enver Aşkta Kazandı!
Ünlü oyuncu Demet Özdemir İşte, Güzel oyuncu Aslı Enver Aşkta Kazandı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir İşte, Güzel oyuncu Aslı Enver Aşkta Kazandı!

Demet Özdemir'in başrolde yer aldığı dizi projesi Adım Farah ilk bölümüyle Fox Tv'de yayınlandı. Ünlü oyuncu, kendisini yeniden seyirci karşısına çıkaran yeni dizisinin yayınlanmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Dizi başlamadan önce Özdemir çok heyecanlı olduğunu belirtmişti.

A+A-

Demet Özdemir'in başrolde yer aldığı dizi projesi Adım Farah ilk bölümüyle Fox Tv'de yayınlandı. Ünlü oyuncu, kendisini yeniden seyirci karşısına çıkaran yeni dizisinin yayınlanmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Dizi başlamadan önce Özdemir çok heyecanlı olduğunu belirtmişti. Doğduğun Ev Kaderindir adlı projeden sonra başka bir drama projesine yönelen Özdemir, güçlü oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

Dizinin ilk bölümünden Engin Akyürek ile harika bir çift olduğu ortaya çıkan Demet Özdemir, Adım Farah dizisi ile kariyerinde çok önemli bir yer tutuyor. Ünlü oyuncu, İran'dan kaçan bir kadın karakterini Türkiye'ye getiriyor ve çocuğunun hastalığıyla zor şartlar altında baş etmeye çalışıyor.

Henüz anne olmamasına rağmen bir annenin duygularını izleyiciye yansıtma konusunda oldukça başarılı olan Demet Özdemir, projenin ilk bölümünde rolüne hak ettiği adaleti vererek sosyal medyada övgü dolu paylaşımlar aldı. Dizi hayranları, ünlü oyuncunun karakteriyle güzel bir bütünlük yakaladığını belirterek, çok yetenekli olduğunu yazdı. Demet Özdemir'in güzelliğine ve yeteneğine hayran kalan seyirci grubu dizi hakkında çok sayıda yorum yazdı.

Aslı Enver'in hayranları ise Adım Farah dizisinin başlamasıyla birlikte ünlü oyuncunun ne kadar büyük bir fırsatı kaçırdığını anladılar. Aslı Enver ismi uzun süredir Farah dizisiyle ayrılmaz bir şekilde bağlantılıydı. Ancak daha sonra hamileliği nedeniyle ünlü oyuncu projedeki rolünden vazgeçmiş ve yerine Demet Özdemir ile anlaşma sağlanmıştır. Seyirciler başlangıçta Aslı Enver ve Engin Akyürek'in birbirlerine çok yakıştığını düşündüler ancak değişen koşullar nedeniyle Demet Özdemir'e uyum sağlamakta zorlandılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.