1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü Oyuncu "Çocuklar Duymasın"dan Sonra Ekonomik Zorluklar Yaşıyor: İş Bulma Sıkıntısı yaşıyor!
Ünlü Oyuncu "Çocuklar Duymasın"dan Sonra Ekonomik Zorluklar Yaşıyor: İş Bulma Sıkıntısı yaşıyor!

Ünlü Oyuncu "Çocuklar Duymasın"dan Sonra Ekonomik Zorluklar Yaşıyor: İş Bulma Sıkıntısı yaşıyor!

Bir dönemin en çok izlenen dizisi olan "Çocuklar Duymasın"da "Emine" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melek Şahin, uzun bir süredir iş bulamadığını ve maddi sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.2002-2014 yılları arasında toplamda 7 sezon boyunca 4 farklı televizyon kanalında yayınlanan "Çocuklar Duymasın" dizisi, Melek Şahin'in 'Emine' karakteriyle tanınmasını sağlamıştı.

A+A-

Bir dönemin en çok izlenen dizisi olan "Çocuklar Duymasın"da "Emine" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melek Şahin, uzun bir süredir iş bulamadığını ve maddi sıkıntılar yaşadığını dile getirdi.

2002-2014 yılları arasında toplamda 7 sezon boyunca 4 farklı televizyon kanalında yayınlanan "Çocuklar Duymasın" dizisi, Melek Şahin'in 'Emine' karakteriyle tanınmasını sağlamıştı. Ancak son zamanlarda iş bulmakta zorluk çeken ünlü oyuncu, bu durumu sosyal medya hesabından paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

Melek Şahin, evinin kentsel dönüşüme girdiğini belirterek zorluklarını şu sözlerle dile getirdi: "Kiralık evim kentsel dönüşüme girdi ve ben 3 katı kira ödeyerek başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim. Yaşam koşulları hepimiz için gerçekten çok zor ve artık gerçekten isyanlardayım..."

Ünlü oyuncu, son 5 yıldır reddettiği iş tekliflerine rağmen neden bir projede yer alamadığını anlamak ve sorgulamak istediğini ifade etti. Tiyatro dışında birçok dizi, film ve reklam projelerine davet edilmesine rağmen iş alamamış olmanın hayal kırıklığını yaşadığını belirten Melek Şahin, oyunculuk mesleğine olan sevgisini ve emeğini vurguladı.

Oyuncu, duygularını şu şekilde ifade etti: "Çünkü 4 yıl tiyatro oyunculuk okudum. Emek harcadım, mesleğimi çok seviyorum ve paramı da bu şekilde kazanıyorum. Çok kırgınım, üzgünüm, isyanlardayım..."

Melek Şahin'in açıklamaları, uzun süredir iş bulamayan ve maddi sıkıntı yaşayan bir ünlü oyuncunun içinde bulunduğu zor durumu yansıtması açısından dikkat çekici oldu.

cocuklar-duymasin-emine-kimdir.webpcocuklar-duymasin-emine-instagram.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.