1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Ünlü oyuncu Alperen Duymaz Ego Dizisiyle bir döndü pir Döndü, Sevenleri adeta Hayran Kaldı!
Ünlü oyuncu Alperen Duymaz Ego Dizisiyle bir döndü pir Döndü, Sevenleri adeta Hayran Kaldı!

Ünlü oyuncu Alperen Duymaz Ego Dizisiyle bir döndü pir Döndü, Sevenleri adeta Hayran Kaldı!

Ego adlı televizyon dizisi projesinin başlamasıyla Alperen Duymaz'ın hayranlarının ilgisi alevlendi ve oyuncu ilgi odağı oldu. Ego dizisinin başarılı oyuncusu Alperen Duymaz son olarak geçtiğimiz yaz dizisinde rol almıştı. Fox Tv'de Pazar akşamları yayınlanan Ego dizisi güçlü bir hikaye ile ekrana geliyor. Son Yaz adlı dizide Akgün karakterini canlandıran ve performansını sergileyen Alperen Duymaz

A+A-

Ego adlı televizyon dizisi projesinin başlamasıyla Alperen Duymaz'ın hayranlarının ilgisi alevlendi ve oyuncu ilgi odağı oldu. Ego dizisinin başarılı oyuncusu Alperen Duymaz son olarak geçtiğimiz yaz dizisinde rol almıştı. Fox Tv'de Pazar akşamları yayınlanan Ego dizisi güçlü bir hikaye ile ekrana geliyor. Son Yaz adlı dizide Akgün karakterini canlandıran ve performansını sergileyen Alperen Duymaz daha sonra Ego dizisinde yer almayı seçmiştir.

Kariyeri Son Yaz dizisinden büyük ölçüde etkilenen ünlü oyuncu, bu proje ile kendisini geniş bir kitleye tanıtmayı başardı. 1,5 yıl aradan sonra yine benzer bir şekilde hayranlarının karşısına çıkan Alperen Duymaz, şimdi de Ego dizisinde güçlü bir oyunculuk performansı sergiliyor.

İlk iki bölümü yayınlanan ve dikkatleri üzerine çeken Ego dizisi, "Bir erkeğe güvenemezsin" tabirinin kısaltmasıyla yayına giriyor. Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz'ın ortaklığı da büyük ilgi görüyor ve dizi yayına giriyor. İki genç oyuncu daha önce Çarpışma adlı dizide birlikte oynamış ve beğeni toplamıştı. Yıllar sonra aynı seti paylaşma fırsatı bulan iki ünlü isim ekran uyumlarıyla dikkatleri üzerine topluyor. Öte yandan Alperen Duymaz, Son Yaz dizisinde Hafsanur Sancaktutan ile ortak olmuş ve iki ünlü oyuncu bu dizi ile çok ünlenmiştir.

Yeni dizisinde güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk ile güçlü bir uyum yakalayan Alperen Duymaz, Erhan adında azimli ve sert bir erkek karakteri canlandırarak hayranlarının karşısına çıktı. Sibel'le para karşılığı üç gün geçiren Erhan, yaptığı hareketlerle dikkatleri üzerine çekmiş ve dizinin manşetlerine konu olmuştu. İzleyiciler Erhan ve Sibel arasındaki sahneleri merak ediyor ve Erhan'ın Sibel'i korumaya çalışması sonrası olaylar daha da karışıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.