1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü isimler birbirine girdi! "Kardashian'ın kalçası" Türkiye'yi karıştırdı:
Ünlü isimler birbirine girdi! "Kardashian'ın kalçası" Türkiye'yi karıştırdı:

Ünlü isimler birbirine girdi! "Kardashian'ın kalçası" Türkiye'yi karıştırdı:

Şarkıcı Alişan, Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner'in Kim Kardashian hakkındaki sözlerini eleştiren oyuncu Deniz Çakır'a çok sert bir yanıt verdi. Deniz Çakır'ın gönderisini paylaşan Alişan, "Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır. İnsan avam olsun da şey olmasın” ifadelerini kullandı.

A+A-

Show TV Ana Haber spikeri Ece Üner, Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alan Kim Kardashian'a verdiği cevapla gündem olmuştu. Ece Üner, Türkiye ve Azerbaycan'ı hedef alan Ermeni asıllı ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'ın sözlerine "Kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" şeklinde yanıt vermişti.

"BU NASIL AVAM ÜSLUP"

Oyuncu Deniz Çakır ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur. Pes yahu... Bu uslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor. İnanılır gibi değil" ifadeleriyle Ece Üner'i eleştirmişti.

ALİŞAN'DAN SERT SÖZLER 

Şarkıcı Alişan'dan ise Ece Üner'e destek geldi. Sosyal medya hesabından Deniz Çakır'ın gönderisini paylaşan Alişan, "Gerçekten şaşırmıyorum artık, sen ve senin gibilere Deniz Çakır. Ece Üner yapılabilecek en ölçülü eleştiriyi ve cevabı verdi. Ayrıca insan avam olsun da şey olmasın! Şeyi de sen şeyet artık!" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.