1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü isim Özkan Uğur'dan kötü haber! Sevenlerini Yasa boğdu!
Ünlü isim Özkan Uğur'dan kötü haber! Sevenlerini Yasa boğdu!

Ünlü isim Özkan Uğur'dan kötü haber! Sevenlerini Yasa boğdu!

Son dakika haberine göre, usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti. Uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Uğur, 69 yaşında hayata veda etti.

A+A-

Son dakika haberine göre, usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti. Uzun bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Uğur, 69 yaşında hayata veda etti. Daha önce üç kez lenf kanserini yenen sanatçı, son zamanlarda entübe edilmişti. Özkan Uğur'un vefat haberi, sanat camiasını büyük bir üzüntüye boğdu. Ünlü isimler, sosyal medya üzerinden ardı ardına veda paylaşımları yaparak Uğur'a veda ettiler.

MFÖ grubunun bir üyesi olan ünlü müzisyen Özkan Uğur'un ölümü, müzik dünyasında derin bir etki yarattı. Daha önce lenf kanserini üç kez yenme başarısı gösteren Uğur, son dönemde sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu ve yoğun bakımda tedavi görüyordu. Maalesef, 69 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Sanat camiasının sevilen isimlerinden Özkan Uğur'un vefat haberi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Ünlü isimler, Uğur'a olan vefa duygularını ifade eden duygusal mesajlar paylaştılar. Sanat dünyası, Özkan Uğur'u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Özkan Uğur'un ölümünü resmi Twitter hesabından duyurdu. Bakan Koca, "Sevgili Özkan Uğur'u kaybettik. Her kulak verene dost ve kaynağı gönül olagelen bu sesi unutmayacağız. Çok üzgünüz. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" şeklinde bir mesaj paylaştı.

Özkan Uğur, uzun yıllar boyunca müziğe ve sanata yaptığı katkılarla hatırlanacak bir isim olmuştur. Kendisine Allah'tan rahmet diliyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı temenni ediyoruz. Sanat dünyasının büyük bir değerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.