1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ünlü İsim Kırmızı Oda’ya Geliyor! Kurtlar Vadisi’nin Sevilen Oyuncusu Yeni Bölümde Ekranlarda Olacak…
Ünlü İsim Kırmızı Oda’ya Geliyor! Kurtlar Vadisi’nin Sevilen Oyuncusu Yeni Bölümde Ekranlarda Olacak…

Ünlü İsim Kırmızı Oda’ya Geliyor! Kurtlar Vadisi’nin Sevilen Oyuncusu Yeni Bölümde Ekranlarda Olacak…

Kurtlar Vadisi’nin sevilen oyuncusu Kırmızı Oda dizisi ile birlikte yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi dizisinde Pusat Çakır’ın annesi, Süleyman Çakır’ın ise eşi Nesrin’e hayat veren ünlü isim yeni bir dizi projesi ile ekranlara gelecek.

A+A-

Son zamanların en çok izlenilen dizisi Kırmızı Oda her Cuma sevenleri ile buluşuyor. Kırmızı Oda dizisine girecek olan son isim ise herkes tarafından sevilen bir isim olarak yer alıyor. Kurtlar Vadisi dizisindeki karakteri ile hayran kitlesi elde eden İpek Tenolcay, artık Kırmızı Oda dizisinde yer alacak. Son haftalarda diziye giren Nazlı karakterinin annesi olarak ekranlarda bulunacak.

Kurtlar Vadisi dizisinde herkesin sevdiği bir karakter olarak yer alıyordu. İpek Tenolcay, yeniden ses getirecek bir rol ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Her Cuma ekranlarda izleyicisi ile buluşan Kırmızı Oda dizisine bu hafta Nazlı’nın annesi de dahil olacak. Nazlı’nın annesi olarak ekrana gelecek isim ise en son Maria ile Mustafa dizisinde rol almış olan İpek Tenolcay.

İpek Tenolcay Kimdir?

Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakterinin annesi rolünde ekranlara gelmeye hazırlanan İpek Tenolcay 12 Temmuz 1970 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kariyerine manken olarak başlayan oyuncu, 1996 tarihinde oyunculuk yapmaya başlamıştır. 1996 senesinde mankenliği bırakmış ve oyuncu olarak ekranlara gelmeye başlamıştır.

İlk oynadığı televizyon dizisi Şehnaz Tango olan oyuncu, bazı zamanlarda sunucu olarak da yer almıştır. İlk başrolünü ise Örümcek isimli bir dizide oynamış ve kendisine ait büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Umutsuz Ev Kadınları, Sev Kardeşim, Ankara Cinayeti, Kurtlar Vadisi Pusu, Esir Sultan, Maria ile Mustafa ve Yamak Ahmet oynadığı bazı diziler arasındadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.