1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Ufuk Bayraktar’ın Dayı Filminin Setinde İkinci Taciz Skandalı İle Çalkalanıyor…
Ufuk Bayraktar’ın Dayı Filminin Setinde İkinci Taciz Skandalı İle Çalkalanıyor…

Ufuk Bayraktar’ın Dayı Filminin Setinde İkinci Taciz Skandalı İle Çalkalanıyor…

6 Kasım 2020’de vizyona girmesi beklenen Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi, daha vizyona girmeden yaşanan taciz skandalı ile konuşulmaya devam ediyor!

A+A-

6 Kasım 2020’de vizyona girmesi beklenen Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi, daha vizyona girmeden yaşanan skandallar ile konuşulmaya devam ediyor!

Haziran ayında, dizinin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar ile ilgili bomba gibi bir haber gündeme düştü. Ezel dizisiyle adını duyuran 39 yaşındaki oyuncunun eşi, uğradığı ihaneti belgelediği mesajların görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı. İhanet haberlerinin ardından, film bu kez de taciz skandalı ile gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz hafta, filmin setinde bir taciz ve tehdit yaşandığı dile getirilmiştir. Kuaför Metin Tektaş ve makyöz Alev Nayir, dizinin başrol oyuncusu Ufuk Bayraktar tarafından tehdit edildiklerini dile getirmiş, ancak oyuncu iddiaları reddetmişti. Olayın üzerinden birkaç gün geçtikten sonra, film setinden ikinci bir taciz haberi daha geldi.

Filmdeki çocuk oyuncuların koçluğunu üstlenen Yağmur Çağlan ve görüntü yönetmeni Türksoy Gölebeyi arasında yaşandığı iddia edilen taciz haberinin detayları ise şöyle:

Yağmur Çağlan, Tarsus çekimlerinde çekim arasında dinlendiği sırada, Türksoy Gölebeyi yanlarına yaklaştı ve atı işaret ederek erekte olmuş cinsel organını gösterdi. Ardından, kaşlarıyla işaret ederek, “Aman, dikkatli olun” diyerek güldü.

Olayın üzerine gururu kırılan Yağmur Çağlan, setten ayrıldı ve İstanbul’a geri döndükten sonra görüntü yönetmeninden şikayetçi oldu.

Savcılık Soruşturma Başlattı

Yağmur Çağlan’ın şikayetinin ardından ifade için Gölebeyi karakola çağrıldı. İfadesinde, cinsel amaçlı bir düşüncesi olmadığını ve yalnızca uyarmak istediğini dile şu cümlelerle dile getirdi:

“Atların davranışlarından anlayan biriyim. Atın erekte olduğunu görünce ve saldırgan olabileceğini bildiğimden kendilerini uyarmak istedim. Bunu söylerken herhangi cinsel amaçlı bir düşüncem yoktu.”

Verilen ifadelerin ardından Türksoy Gölebeyi hakkında soruşturma başlatıldı. 

-331.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.