1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Twitter’ın Son Android Güncellemesi İle Çöktü
Twitter’ın Son Android Güncellemesi İle Çöktü

Twitter’ın Son Android Güncellemesi İle Çöktü

Son dönemde ardı ardına yaptığı güncellemeler ile adından söz ettiren Twitter uygulamasının son Android güncellemesi ile birlikte uygulama kullanılmaz hale geldi.

A+A-

Bugün milyonlarca Twitter Android kullanıcısı uygulamanın gelen güncellemesini indirdiklerinde büyük bir şok yaşadıkları görüldü. Uygulamayı güncelleyen Twitter kullanıcıları uygulamaya girmeye çalıştıklarında ise uygulamanın durdurulduğuna dair bir bildirim aldılar.

Üstelik bu bildirim uygulamaya sen verene kadar aralıklarla telefona gelmeye devam ettiği görüldü. Birçok kişinin bu hatadan sonra uygulamayı düzelene kadar sildikleri görüldü.

İşin kötü tarafı ise Twitter yetkilileri şimdiye kadar sorunun neden kaynaklandığını tespit edemediklerini açıklamaları oldu. Uygulama ile ilgili çalışmalar devam ederken kullanıcıların bir süre daha uygulamayı kullanamayacakları ifade edildi.

Güncellemeyi İndirmeyin Uyarısı

Twitter yetkilileri yaşanan bu çökme sorunu ile ilgili bir çözüm yolunun henüz ortaya koyamaz iken yetkililer henüz uygulamayı güncellenmemiş olan kullanıcılarına oluşan hatanın düzeltine kadar güncellemeyi yapmamaları öneriliyor. Uygulama ile ilgili bir düzeltme güncellemesinin ne zaman yayınlanacağı ise belirsizliğini koruyor.

Ayrıca sosyal medyada bu durumunda Twitter’a yapılan bir siber saldırı sonrasında da ortaya çıkmış olabileceğine dair söylentiler dolaşıyor. Ayrıca kullanıcılar yaşanan bu sorunun telefonları etkileyip etkilemediği ya da bir virüs saldırısı olup olmadığı sorunlarının cevabını merek ediyor. Sorun her ne olursa olsun bugün yaşananlardan sonra Twitter uygulamasının büyük bir saygınlık ve güven kaybı yaşayacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.