1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Twitter’da ücretli üyelik dönemi başlıyor! Ücreti ne kadar olacak? Herkes ücret ödeyecek mi?
Twitter’da ücretli üyelik dönemi başlıyor! Ücreti ne kadar olacak? Herkes ücret ödeyecek mi?

Twitter’da ücretli üyelik dönemi başlıyor! Ücreti ne kadar olacak? Herkes ücret ödeyecek mi?

Milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı sosyal medya platformlarından Twitter, şok bir karar aldı. Alınan karara göre artık Twitter, ücretli olacak. Bunun için özel bir departman kuran sosyal medya devi; Gryphon adı verilen proje ile üyelikleri takip edecek.

A+A-

Milyonlarca kişinin aktif olarak kullandığı sosyal medya platformlarından Twitter, şok bir karar aldı. Alınan karara göre artık Twitter, ücretli olacak. Bunun için özel bir departman kuran sosyal medya devi; Gryphon adı verilen proje ile üyelikleri takip edecek. Peki, Twitter ne zaman ücretli olacak, ne kadar ücret ödenecek? Tüm detaylar haberimizde…

Twitter’ın ücretli sürümü için oluşturulan departman için iş ilanları yayınlandı. New York’ta kurulan ofiste çalışacak ve abonelik platformunda görev alacak olan personeller aradıklarını da belirttiler.

Amerika basınında yer alan haberler sonrasında açıklama yapan Twitter sözcülerinden biri; söz konusu olan iş ilanının yeni özelliğin platforma entegre edilmeyeceğini belirtti.

Bu ilk girişim değil!

Bu durum, Twitter’ın ilk kez ücretli aboneliği gündeme getirişi değil. 2017 yılında da bireysel kullanıcıların ve küçük işletmelerin Tweet erişimini arttırabilmek adına ücretli abonelik modelini gündeme getirmiş ve hatta test etmişti.

Twitter üyelik ücreti ne kadar olacak?

Twitter’ın getirmiş olduğu abonelik kapsamında kullanıcılar aylık 99 dolar ödeyecek. Abonelik isteğe bağlı olup; ücretli üyelerin paylaşımları kendilerini takip etmeyen kişilere de gösterilecek ve dolayısıyla eriştikleri kişi sayısı artacak. Twitter üyelik ücreti bir kesim tarafından fazla bulununca, bir anket düzenlendi. Anket sonucunda büyük bir çoğunluğun olumsuz oy vermesi ile; 2017 yılında da olduğu gibi proje rafa kaldırıldı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum