1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Tuvana Türkay da korona virüse yakalandı! Tuvana Türkay sağlık durumu…
Tuvana Türkay da korona virüse yakalandı! Tuvana Türkay sağlık durumu…

Tuvana Türkay da korona virüse yakalandı! Tuvana Türkay sağlık durumu…

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay yaptırdığı korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. 16 gün boyunca karantina sürecini tamamlayan genç oyuncu 16 günün sonunda yaptırdığı test ile beraber test sonuçlarının negatif çıktığını da bildirdi.

A+A-

Türkay; kronik olarak immun plazma tedavisi kapsamında kan bağışında bulunmak istediğini, bu zorlu günlerde böyle zorlu hastalıklara karşı yardımcı olmak istediğini bildirdi.

Yurt dışındaki tatilinin ardından geçtiğimiz haftalarda İstanbul’a dönüş yapan oyuncu; işleri yüzünden yer aldığı kalabalık bir ortamdan ayrılmasının ardından ateş ve öksürükten dolayı hastaneye gitti. Yaptırdığı korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından evde karantinaya girerek tedavi adımlarına başladı.

Testi negatif çıktı…

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından hikaye paylaşan genç oyuncu yaptığı paylaşım ile en son yaptırdığı testin artık negatif çıktığını duyurdu. Paylaşımı sırasında; ‘’ korona virüs salgınına yakalananlardan birisi olduğunu, 16 gün boyunca evde tedavi altına girerek karantinada olduğunu, yapılan en son testin ardından artık negatif sonucunu aldığını, bu süreçlerde zorlu günler için immun plazma tedavisi için de kan bağışında bulunmak istediğini, kan grubunun A Rh+ olduğunu, ihtiyacı olan vatandaşların kendilerine mesaj atabilecek olduğunu ‘’ duyurdu.

Her ne kadar o da korona virüs salgınına yakalanan kişilerden bir tanesi olsa bile evinde geçirdiği karantina günlerinin ardından artık korona virüs testi negatif çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.