1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Tutunamayanlar Dizisinin Büyük Başarısı
Tutunamayanlar Dizisinin Büyük Başarısı

Tutunamayanlar Dizisinin Büyük Başarısı

TRT 1’de Salı günleri yayınlanmaya başlayan ‘’Tutunamayanlar’’ komedi dizisi kısa sürede yakaladığı başarı ile adından sıklıkla söz ettiriyor.

A+A-

Ülkemizde genellikle aşk, mafya ve ağa temalı dizilerin oldukça yoğunlukta olmasından sıkılan birçok televizyon seyircisinin bugünlerde en çok konuştuğu dizilerin başında hem konusu, hem hikayesi hem de samimi mahalle havası ile TRT 1’de Salı günleri yayınlanmaya başlayan ‘’Tutunamayanlar’’ komedi dizisi geliyor.

Genel hatları ile komedi dalında Tür dizi tarihinin en çok beğenilen 2 yapımı olan ‘’leyla ile Mecnun’’ ve ‘’Kardeş Payı’’  dizilerinin karışı olan bu dizi klasik saatler süren Türk dizi kavramına da yeni bir bakış açısı getiriyor.

Toplamda 1 saat 20 dakika süren bu sıcak ve samimi dizi insanları sıkmadan ve argo kullanmadan güldürmeyi başarıyor. Dizinin sadece ilk 2 bölümü yayınlanması ve çok fazla reklamı yapılmamasına rağmen büyük bütçeli dizilerin yarıştığı reyting sıralamasında kendine 6. sırada yer bulduğu görüldü.

Dizide Çok İnce Espri ve Göndermeler Bulunuyor

Dizi TRT 1 ekranlarında yer almasına rağmen oldukça ince espri ve göndermeleri içeriyor. Hatta dizi sonrasında sosyal medya üzerinden dizinin fanatikleri dizde kullanılan orijinal espri ve göndermeleri sıklıkla paylaşıyor. Dizinin piyasaya yeni bir soluk getirdiği ve insanların özlediği argosuz ve kaliteyi komediyi yansıtması sebebiyle ’leyla ile Mecnun’’ ve ‘’Kardeş Payı’’  dizileri gibi uzun soluklu olması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.