1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Türkiye’de Ofis Açan O Marka, Bu Hafta Telefonlarını Tanıtacak…
Türkiye’de Ofis Açan O Marka, Bu Hafta Telefonlarını Tanıtacak…

Türkiye’de Ofis Açan O Marka, Bu Hafta Telefonlarını Tanıtacak…

Vivo, Türkiye operasyonu için ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Önümüzdeki hafta düzenleyeceği etkinlik ile birlikte Türkiye’de satışa sunacağı akıllı telefonların tanıtımını yapacak. Motorola ve LG ile Nokia gibi telefon devlerinin piyasadan kaybolması ile beraber hızlı bir şekilde büyüyen Çinli akıllı telefon üreticileri, yatırımlarını Türkiye pazarlarında genişletmeye hayli istekliler.

A+A-

Huawei, Oppo ve Xiaomi gibi markaların ardından bir başka Çinli telefon üreticisi Vivo’da Türkiye pazarına giriş yapma hazırlığındadır.

Türkiye operasyonlarını daha sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için Türkiye’de ofis açılışı gerçekleştiren Vivo, 26 Ağustosta bir basın etkinliği düzenleyecek ve Türkiye’de satışa sunacağı ilk akıllı telefon modellerinin Türkiye tanıtımlarını gerçekleştirecektir. Bu yeni markanın satışı ise Eylül ayında başlayacaktır.

Vivo, BBK Elektronic çatısı altında faaliyetlerini sürdürmektedir. Yine BBK Elektronic’in sahibi olduğu bir başka Çin teknoloji devi ise Oppo’dur. Vivo ve Oppo kardeş şirket konumundadır. Vivo, 2020 ilk çeyrekte dünyanın en çok tercih edilen 5. Telefon markasıdır. İkinci çeyrekte ise Vivo yerini, Oppo’ya bırakarak 6. Sıraya gerilemişti.

Performans fiyat odaklı akıllı telefonları ve üstün özelliklere sahip amiral gemileri ile giriş yaptığı hemen her pazarda başarılı olan Vivo’nun satışlarının Türkiye’de ne durumda olacağı önümüzdeki aylarda belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.