1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Türkiye'de Binomo ve Yatırım Platformunun Nasıl Kullanılacağı Hakkında Neler Biliyorsunuz? Bütün detayları Yatırımcı İncelemeleriyle Okuyun.
Türkiye'de Binomo ve Yatırım Platformunun Nasıl Kullanılacağı Hakkında Neler Biliyorsunuz? Bütün detayları Yatırımcı İncelemeleriyle Okuyun.

Türkiye'de Binomo ve Yatırım Platformunun Nasıl Kullanılacağı Hakkında Neler Biliyorsunuz? Bütün detayları Yatırımcı İncelemeleriyle Okuyun.

Binomo nedir ve ek gelir elde etmek için nasıl kullanılır? Web sitesinden veya Mobil uygulamadan nasıl kayıt açılır ve işlem yapılır? Binomo güvenilir midir? Para çekme, uygulamayı indirme ve yatırım platformunun diğer işlevleri bu incelemede.

A+A-

Binomo Yatırım Platformuna Genel Bakış

Binomo, gerek bilgisayarınızdan gerek de mobil cihazlarınızdan kullanabileceğiniz bir ticaret platformudur. Finansal işlem yapmaya başlamak isteyenler için varlık fiyatlarındaki değişimleri doğru tahlil ettiğiniz takdirde varlık fiyatlarındaki dalgalanmalardan ek gelir elde edebilirsiniz. Bu incelemede Binomo platformu hakkındaki aklınızdaki soruların hepsini cevaplamaya çalışacağız.

Türkiye'de Binomo Nedir?

Türkiye'deki tüccarlar, Binomo'ya kolaylıkla erişip işlem yapmaya başlayabilirler. Türkiye'deki yatırımcılara özel olarak Binomo, %100 Türkçe dil desteği ve Türkiye'deki tüccarların Türk Lirası kullanabilmesine olanak sağlamaktadır. Ek olarak, Türkiye'deki tüccarlar getirilerinizi çekmek veya sermaye yatırmak için Türkiye'de yaygın olarak kullanılan birçok yöntemi Binomo platformunda da kullanabilirler. Ödeme yöntemleri konusuna yazının ileriki kısımlarında tekrar değineceğiz.

Binomo Güvenilir mi?

2014'ten beri açık olan ve 133 ülkeden yatırımcının kullandığı Binomo, online ticaret platformları açısından bir hayli uzun bir süre olan 6 senede güvenilirliğini defalarca kez kanıtlamıştır. Bununla birlikte, her tüccarının birikimlerini bir platforma yatırma konusundaki endişeleri normal karşılanabilir. Yatırımcıların hissedebilecekleri bu tarz endişeleri sıfıra indirmek adına, Binomo'nun Mayıs 2018'den beri uluslararası bir uyuşmazlık çözümü kuruluşu olan Uluslararası Finansal Komisyonu'nun "A" kategorisinde yer aldığını hatırlatmak isteriz. Binomo'nun Uluslararası Finansal Komisyonu üyeliği hakkında daha fazla link almak isterseniz aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz:

  • https://binomo.com/information/regulation
  • https://financialcommission.org/binomo/

Binomo Haram mı Helal mi?

Binomo platformu hakkında internette bir takım kaynaklarda böyle sorular sorulduğunu görmekteyiz. Bazı insanlar internet mecralarında "Binomo Nasıl Oynanır, Binomo'dan Para Kazanmak" konulu yorumlar yapmaktadırlar. Bu sorulara cevap olarak, Binomo'nun bir kumar veya bahis sitesi olmadığını tekrar hatırlatmak isteriz. Binomo bir online ticaret platformudur ve tüccarların elde edebilecekleri ek gelirler tamamen kendi yapacakları doğru tahlillere dayanmaktadır. Finansal varlıkların fiyatlarının dalgalanması rastgele gelişen olaylar değildir, finansal gelişmeleri takip ederek ve teknik analiz yaparak işlem yapılması gerekmektedir.

Oturum Açmak ve Giriş Yapmak

Binomo'da oturum açmak oldukça pratik bir süreçtir, tek yapmanız gereken web sitesine veya mobil uygulamaya girerek mail adresinizi ve kendi belirlediğiniz parolayı yazmaktır. Hesabınız hemen açılacak ve aynı şekilde e-posta ve şifreyi girerek hesabınıza tekrar giriş yapabileceksiniz.

Para Yatırmak ve Çekmek

Daha önce Binomo'da Türkiye'de yaygın kullanılan birçok ödeme yöntemini kullanabileceğinizi belirtmiştik. Banka kartlarınızla, e-cüzdan uygulamalarıyla veya kripto paralarla (Bitcoin ve LiteCoin) yatırma ve çekme işlemlerinizi yapabilirsiniz. Fakat yatırma ve çekme yapacağınız yöntemin aynı olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.

Binomo'yu Kullanarak Nasıl Ek Gelir Elde Edilir?

Binomo'yu kullanarak finansal varlıkların fiyatlarındaki dalgalanmalarından ek gelir elde edebileceğinizi belirtmiştik. Teknik analiz ve finans haberlerini takip ederek yapacağınız tahliller sonucunda varlık fiyatının belirlediğiniz zamandaki fiyatının şu ankinden yukarıda mı aşağıda mı olacağı hakkında bir karar verirsiniz. Belirttiğiniz işlem saatinde eğer yaptığınız tahlil ve yaptığınız işlem kararı doğruysa getirileriniz hemen hesabınıza tanımlanacaktır.

Örnek bir İşlem. Kripto Endeksi'nin belirtilen saatte şimdikinden daha yukarıda fiyatlanacağı düşünülmektedir.

-374.jpg

Binomo Mobil Uygulaması Nasıl İndirilir?

Binomo'ya sadece web sitesi üzerinden değil, akıllı cihazlarınızdan da erişebilirsiniz. App Store veya Google Play Store'dan Binomo uygulamasını indirebilirsiniz. Bununla birlikte, Android kullanıcıları uygulamayı manuel olarak da indirebilirler. Bunun için cihazınız üzerinden aşağıdaki web sitesine gidip adımları takip etmeniz yeterli olacaktır: https://binomo.com/tr/promo/android

Binomo Kullanıcı Yorumları

Sergei Savushkin: «İyi para kazanmak isteyen varsa, Binomo platformunu denemelerini tavsiye ederim. Platform çalışıyor ve uzun zamandır düzenli ödemeler yapıyor».

Priya Mantri: «Merhaba, Binomo benim için iyi bir platform. Ben Hindistan'danım ve burada yeni giriş yaptı. Başlamak insanlara tavsiye ediyorum».

Matlape Ephraim Molemela: «Binomo dolandırıcı değildir».

Sonuç

Binomo'nun, online yatırım yapmak isteyen yatırımcıların kesinlikle denemesinin gerektiği bir platform olduğunu düşünüyoruz. Özellikle Türkiye'deki yatırımcılara sunduğu dil desteği ve Türkiye'deki yaygın ödeme yöntemlerini kabul etmesi gibi özellikleriyle öne çıkmaktadır. Tabii ki, her finansal işlemde olduğu gibi, Binomo'da yapacağınız işlemlerde de sermayenizi kaybetme riskini göz önünde bulundurmalısınız. Gerekli finans bilgi ve tecrübeniz olmadan gerçek sermayeyle işlem yapılmasını tavsiye etmemekteyiz.