1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Türk Telekom hat sahipleri için herkesi şaşkına çeviren o açıklama: Ziraat Bankası’ndan gelen duyuru duyanların kulaklarına inanamamasına neden oldu…
Türk Telekom hat sahipleri için herkesi şaşkına çeviren o açıklama: Ziraat Bankası’ndan gelen duyuru duyanların kulaklarına inanamamasına neden oldu…

Türk Telekom hat sahipleri için herkesi şaşkına çeviren o açıklama: Ziraat Bankası’ndan gelen duyuru duyanların kulaklarına inanamamasına neden oldu…

Türk Telekom hat sahipleri için gelen açıklama herkesin şaşkına dönmesine neden oldu. Ziraat bankası tarafından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman Türk Telekom Selfy kullanıcıları için ziraat bankası tarafından yapılacak tek seferlik 50 TL ve üzerinde olan yüklemeler için geçerli olacak 6 GB internet açıklaması geldi. Her 60 TL ve üzerinde olan yüklemeler için de tam iki hafta boyunca geçe

A+A-

Türk Telekom hat sahipleri için gelen açıklama herkesin şaşkına dönmesine neden oldu. Ziraat bankası tarafından gelen açıklamalara bakılacak olduğu zaman Türk Telekom Selfy kullanıcıları için ziraat bankası tarafından yapılacak tek seferlik 50 TL ve üzerinde olan yüklemeler için geçerli olacak 6 GB internet açıklaması geldi. Her 60 TL ve üzerinde olan yüklemeler için de tam  iki hafta boyunca geçerli olacak 9 GB internet hediye edilecek olduğunun açıklaması geldi. Kampanya içerisinde yer alacak olan kişiler için de bunun son günü 31 Haziran olarak duyuruları yapıldı.

Ziraat bankası resmi internet sitesi üzerinde yapmış olduğu yazılı açıklama ile yaşanan bu zorlu günlerde banka aracılığı ile verilecek fırsatları duyurdu. Bu anlarda Türk Telekom Selfy kullanıcıları için ziraat bankası tarafından yapılacak tek seferlik 50 TL ve üzerinde olan yüklemeler için geçerli olacak 6 GB internet açıklaması geldi. Her 60 TL ve üzerinde olan yüklemeler için de tam iki hafta boyunca geçerli olacak 9 GB internet hediye edilecek. Bu kampanya içerisinde yer almak isteyen kişilerin deson günü 31 Haziran olarak duyuruları yapıldı.

Ziraat Bankası ile Türk Telekom anlaşması…

Gelen kampanya içerisinde  Faturasız Ofis, BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosa Mobil, Vestelcell,, Kontrolü SEÇ Tarifeleri ve Mobil Wifi haricinde olan tarifelere özel olarak tüm bireysel ön ödemeli müşterilerin yararlanabilecek olduğu aktarıldı. Bahsi geçen tutar ile ödeme yapmadan önce kişilerin SELFY ZİRAAT BANK yazarak 4545 numarasına kısa SMS göndermeleri kampanya içerisinde kayıt olmalarına yardımcı olacak. Kampanya kayıt sırasında yapılacak SMS gönderimleri ile kayıtlar başarılı bir şekilde yapıldıktan sonra SMS bilgilendirmesi gelecektir. Banka tarafından yapılacak olan yüklemeler ile banka internet şubesi, mobil şube, ATM, banka kioskları ile telefon bankacılıkları yer alacak. Talimatlara uyarak yapılan yüklemeler yeterli olacaktır.

Kampanya süresine dahil olmak için kişilerin kampanya kayıtlarını başarılı bir şekilde tamamlaması gerekir. Ardından da Türk Telekom Selfy kullanıcıları için ziraat bankası tarafından yapılacak tek seferlik 50 TL ve üzerinde olan yüklemeler için geçerli olacak 6 GB internet açıklaması geldi. Her 60 TL ve üzerinde olan yüklemeler için de tam iki hafta boyunca geçerli olacak 9 GB internet hediye edilecek olduğu gelen bilgiler arasında.

1000 TL ya da daha fazla ödeme yaparak bakiye sahibi olmayı tercih eden kişiler için TL yüklemesi söz konusu olmazken yeniden yükleme yaparak ödemelerin 1000 TL altında olmasına dikkat etmesi gerekir. Kampanya ile belirlenen fırsatlar sadece belirlene süre içerisinde geçerli olacaktır. Eğer bu hizmetler belirlenen süre içerisinde bitmezse aktarma olmaz ve anında kalanlar iptal edilir.

Kampanya içerisinde yer alan Türk Telekom Selfy kullanıcıları için ziraat bankası tarafından yapılacak tek seferlik 50 TL ve üzerinde olan yüklemeler için geçerli olacak 6 GB internet açıklaması geldi. Her 60 TL ve üzerinde olan yüklemeler için de tam iki hafta boyunca geçerli olacak 9 GB internet hediye sahibi olabileceklerdir. İnternet hakları sona ermesi ile ilgili hatlara tanımlamaları yapılan başka paket ya da dataları yer almıyorsa mevcut olan tarife üzerinde faturalandırma adımları sunulur. Kampanya süreçleri içerisinde sunulacak olan verilerin hakları sadece yurt içi olan kullanımlarda geçerli olacaktır. Söz konusu olarak yer alan kampanyada sunulan ücretsiz internet için internet APN aracılığı ile yapılması söz konusu olacaktır.

Ziraat bankası ve Türk Telekom kampanya haklarını gizili tutmaktadır. 1 ile 31 Haziran tarihleri arasında geçerli olacaktır. Kişilerin dahil olabilmek için Türk Telekom self üyesi olmaları ve 7 ila 25 yaş arasında olması gerekir. TC kimlik numaraları ile 4545 numarasına kısa mesaj gönderen herkes üye olabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.