1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Türk Telekom, Bimcell, Turkcell ve Vodafone bedava internet kampanyası..! Galatasaraylı olmak ayrıcalık..!
Türk Telekom, Bimcell, Turkcell ve Vodafone bedava internet kampanyası..! Galatasaraylı olmak ayrıcalık..!

Türk Telekom, Bimcell, Turkcell ve Vodafone bedava internet kampanyası..! Galatasaraylı olmak ayrıcalık..!

Türk Telekom birçok yaptığı kampanya ve uygulamalar ile tüm kullanıcılarının gönüllerinde yer almayı başardı. Bu kadar farklı yapıda sunulan kampanyaların üzerine bir yenisi olarak Galatasaraylılar için özel bir şekilde verilen bedava internet seçenekleri gözleri üzerine çekiyor.

A+A-

Türk Telekom birçok yaptığı kampanya ve uygulamalar ile tüm kullanıcılarının gönüllerinde yer almayı başardı. Bu kadar farklı yapıda sunulan kampanyaların üzerine bir yenisi olarak Galatasaraylılar için özel bir şekilde verilen bedava internet seçenekleri gözleri üzerine çekiyor.

Daha önceki kampanyaları sırasında da Beşiktaş taraftarı olan kullanıcıları için bedava internet kampanyaları sunmayı ihmal etmemişti. Türk Telekom bir yandan da Galatasaray takımı için sponsor olmayı başardığı için her alanda onları desteklemeyi de ihmal etmiyor. Galatasaray takımını tutan tüm müşterileri için ayrıcalıklı olarak yer alan bütün imkanlardan yararlanma haklarını elde edebilsinler diye sunmaya devam ediyor. Firmaya ait yer alan online erişim sitesi içerisine girerek Galatasaray firmalarına özel olarak verilen bu kampanya seçeneklerinden yararlanmayı tercih edebilirsiniz. Türk Telekom bahar kampanyaları seçenekleri arasında yerini almayı başaran kampanyalar hizmetleri sayesinde kullanıcılar hem bedava olarak yer alan dakika hem de bedava olan internet kampanyalarından yararlanmayı elde ediyor.

Bimcell Ve Türk Telekom

Bimcell kullanıcıları da Türk Telekom ile aynı alt yapıyı kullanarak yer almaya devam ettikleri için kullanılan durumlar Türk Telekom üzerine geçiyor. Türk Telekom Bimcell bedava olarak verilen internet kampanyaları sayesinde de normale oran ile daha fazla bedava GB internet kazanma fırsatlarına kavuşuyor.

Bunun yanı sıra fiyatlandırma durumları ise Turkcell bedava internet kampanya durumlarına da ait olarak daha uygun bir şekilde yer almayı başarıyor. Firmaya ait olarak yer alan bahar kampanyalarını görmek adına  hemen siteyi de ziyaret etmek yeterli olacak. Birçok farklı özellik ve avantajı ile yer almayı ihmal etmeyen Türk Telekom bu sefer de sponsoru olarak yer aldığı Galatasaray adına birçok GB internet seçenekleri ile dikkatleri çekiyor.

 Online site üzerine girmek ve ardından gerekli adımları yerine getirmek yeterli olacak. Bunun ardından herkes istediği kadar bol GB'li anlarda yerini alacak. Bedava internet kampanyası sayesinde internet ortamlarında daha çok gezinme fırsatları elde edecek ve kazanç dolu anlarda yer almak için hem Galatasaraylı hem de Türk Telekomlu olmak yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.