1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Tüplü televizyonu dahi Android TV’ye çeviren alet! Bu USB, Televizyonunuzu akıllı televizyon yapacak...!
Tüplü televizyonu dahi Android TV’ye çeviren alet! Bu USB, Televizyonunuzu akıllı televizyon yapacak...!

Tüplü televizyonu dahi Android TV’ye çeviren alet! Bu USB, Televizyonunuzu akıllı televizyon yapacak...!

Xiaomi geçtiğimiz günlerde Android Tv cihazı olarak yer alan Mi TV Stick'i sundu. İşte cihazın kutu içeriği ve çalışırken kayıt edilen video detayları her şeyi ile ortaya çıktı. Kutu içerisinden kumandası ile beraber çıkan ve USB formatında yer alan cihaz; 1080p 60 FPS özellikli olarak görüntü çıkışlarını desteklemeyi başarıyor.

A+A-

Xiaomi'nin uygun olan ve her televizyonu Android akıllı TV'ye döndürme özelliği ile yer alan USB formundaki cihaz hakkında bu güne kadar çok duyum yer aldı. Son olarak ise geçtiğimiz ay içerisinde EEC sertifikası almayı tamamlayan cihaz bu kez de sızdırılan kutu içerikleri ile çalışırken kayıt edilen videolar sayesinde gündeme geldi.

Bir web sitesi içerisinde paylaşılmış olan görüntüler içerisinde Mi TV Stick içerisinde yer alan kutu parçaları ve cihazın kurulum sırasında neler olduğunu gösteren bir video yer alıyor. Bu noktada ise cihaz içerisinde Netflix ve Google Asistan gibi uygulamaların desteklenecek olduğunu ise geçtiğimiz günler içerisinde desteklenecek olduğuna dair bilgilere sahiptir. Ortaya çıkan son görüntüler ise bu durumu bir kere daha net bir şekilde doğrulamış oldu.

Xiaomi Mi TV Stick'in kutusunda neler var?

Xiaomi kutu içeriğini inceleyecek olur isek ilk olarak cihaz nispeten de olsa küçük sayılacak bir kutu ile geliyor. Bu kutunun iç kısmında ortalama USB boyutunda bir cihaz ve yanı sıra bir adet kumanda yer alıyor. Bu kumandanın ise USB kablosu, güç adaptörü, kullanım kılavuzu ve cihaz içerisinde olması gerekli olan belgeler yerini alıyor. Ortaya çıkan görüntülere bakılacak olur ise cihaz; adeta Chromecast ve diğer buna benzer olan cihazlar içerisinde olduğu gibi televizyonun da arkasında yer alan USB bağlantı noktası gibi aracılık ile çalışıyor.

Cihaz teknik özellik bakımından ise yayınlanmış olan ara yüz videoları ile cihazın Android 9 Pie işletim sistemi ile çalışıyor olduğunu sergiliyor. Bunun yanı sıra daha önce ortaya çıkmış olan iddialar arasında ise Mi TV stickin 4K HDR destek özelliğine sahip olacağı söylense bile video içerisinde 1080p 60 FPS olduğunu görüyoruz.

Kıyaslama testleri içerisine girdiği zaman ise Mi TV Stick, AnTuTu V8 ile 36.436 puanı da alarak 31.669 puanlı olarak yer alan Mi Box S özelliğini geride bırakmayı başarıyor. Yaşanan son sızıntılardan sonra cihazlar ile ilgili geriye kalan tek şey yakında çıkacak olan tanıtım filmi oluyor. Bu film ardından iddia edildiği gibi gerçekten uygun fiyatı yer alacak mı almayacak mı görmüş olacağız. Son olarak ise Xiaomi Mi TC Stick'in çalışırken kayıt edilmiş olan videosu ise sizler için yer alıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.