1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Tüm Telefon Modellerini Unutturacak Levovo Legion Bambaşka Tasarımı İle Karşınızda!
Tüm Telefon Modellerini Unutturacak Levovo Legion Bambaşka Tasarımı İle Karşınızda!

Tüm Telefon Modellerini Unutturacak Levovo Legion Bambaşka Tasarımı İle Karşınızda!

Lenovo'nun oyun odaklı tasarlanan telefon modelleri her an dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. İşte yine bu şekilde tasarlanan Lenovo Legino tasarım ve telefon hakkında bilinmesi gereken önemli detaylar...

A+A-

Şu sıralar akıllı telefon pazarında satışlarına devam eden birçok farklı model var. Fakat her biri görünüm olarak aşağı yukarı biri birilerine çok benziyor demek pek de yanlış bir tabir olmayacaktır. Sektör geneline bakılacak olduğu zaman damla çentikli ve delikli olan ekran tasarımı olan ürünlerin piyasada hakim olduğu gözlenecektir.

Daha düşük oranlara bakılacak oluğu zaman ise pop - up kamera yapısına sahip tam ekranlar da yer alıyor. Genel olarak bakıldığında pop - up kamera tarzı hep aynı. Fakat Lenovo Legion tasarım ve görünüş itibari ile de bu modellerin tamamen dışına çıkmayı başarıyor.

Bilinen Tüm Modelleri Unutturacak ! Lenovo Legion Oldukça Başka Olacak

Lenovo Legion oyuncu telefonu olarak tasarlandığını görülür görülmez direk hissettiriyor. Ayrıca telefonda yer alan selfie kamerası da üst kısımlardan da değil yan taraftan çıkış gösteriyor.

legion.jpg

Lenovo arka kapak kısımlarını da ezber bozmak adına adeta bilinenlerden oldukça farklı bir şekilde tasarlamış. Çift ana kamerası yer alıyor. Flaş telefonun tam orta kısmına yerleştirilmiş ve daha geniş alanlara etki etmesi sağlanmış. Kameralar ise tam orta kısımda yer alan flaşın hemen üst kısmında yer edinmiş.

lenova-legion.jpg

Tam ekran olarak tasarlanmış telefon ise keskin olan köşe hatları il de dikkatleri çekmeyi başarıyor. Son zamanlarda tüm modellerin oval bir şekilde üretilmesi adeta bunun daha farklı olmasını sağlıyor.

lenova.png

Genel olarak telefon değerlendirilmesi yapılacak olursa Lenovo Legion görünümü itibari ile adeta bir oyuncu telefonu olduğunu gösteriyor. Ayrıca telefon tasarlanılırken dış görünümlerinin alışılmış olanlardan farklı olması da onu daha cazip kılan etkilerden bir tanesi. Elbette bu kadar farklı olan bir tasarım çizgisi daha önce denenmemiş olmasından kaynaklı olarak ne kadar kullanışlı olacağı da tartışmalar arasında yer alan konulardan bir tanesi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.