1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Tüm Emeklilere tek seferlik 15 Bin TL Veriliyor! Hemen Başvurun!
Tüm Emeklilere tek seferlik 15 Bin TL Veriliyor! Hemen Başvurun!

Tüm Emeklilere tek seferlik 15 Bin TL Veriliyor! Hemen Başvurun!

Emeklilere bir defa geçerli 15 bin TL ve üzeri ödeme yapılacak. Hemen Başvurun detaylar haberimizde...

A+A-

Milyonlarca emekli için her yılın 6. ayı büyük meraklara gebe oluyor. Haziran ayı ile birlikte emeklilere yapılacak olan zam oranları belli olurken, buna bağlı olarak bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı’nın da bu tarihlere denk gelmesi emekli ikramiyelerine yapılacak olan zammın da önemli bir detay haline gelmesine neden oldu. Bu yılın emekliler için bir önemi daha var ve bu detay ise bankaların emeklileri cezp etmesi gereken önemli bir detay olarak ön plan çıkıyor.

Bilindiği üzere her banka emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almaları için bir dizi teşvik ödemeleri yapmaktadır. Bu teşvik ödemeleri ile birlikte emekliler istedikleri bankalar ile anlaşarak maaşlarını oradan alabilmektedir. Emeklilerin aylık maaşlarını istedikleri bankadan alma hakkına sahip olması ise bankaların emeklilerin dikkatini çekmeye çalışmasına neden oluyor. Ayrıca 2018 yılında devreye giren promosyon ücretleri de bu anlamda bankaların en ciddi teşvik ödemesi durumunda.

Bankaların Verdikleri Promosyon Ücretleri..!

Devletin 2018 yılında yasalaştırdığı ve meclisten geçen karara göre her banka müşterisi olan emekliye promosyon ücreti vermek durumundadır. Bu bağlamda bankalar ise verdikleri promosyon ücretleri ile emeklilerin dikkatini çekmeye çalışmaktadır. 3 yılda bir verilen ve emekli vatandaşın 3 yıl boyunca promosyon aldığı bankadan maaşını alması sözüne karşılık verilen bu promosyon ücretlerinde 2021 yılı önemli bir yıl.

Birçok emekli vatandaşın bankalar ile imzaladıkları taahhütname sürelerinin 2021 yılında dolduğu düşünülünce 2021 yılında bankalar emeklilerin dikkatini çekmek için promosyon ücretlerinde zam yapmaya başladı. Bu sebeple emekli vatandaşlar anlaşacakları bankadan promosyon ücretini almayı unutmamalıdır.

Promosyonun Yanında Kredi İmkanı!

Bankalar emekliler için verdikleri promosyonların yanında bir de uygun kredi fırsatları da sunmaktadır. Birçok banka verdikleri uygun krediler ile emeklilerin kendi bankalarından maaş almalarını sağlamaları söz konusudur. Bu bağlamda oldukça düşük faizlerle birçok banka tarafından 15 bin TL’lik kredi paketleri sunulmaya başlandı. Sizlerde şayet emekliyseniz bankanıza başvurarak veya anlaşmak istediğiniz bankadan bu krediye dair bilgileri alabilirsiniz. Bazı bankalar 15 bin TL’lik düşük faizli krediler belirlerken, bu bankalar emekli vatandaşın isteği ile daha yüksek veya daha düşük kredileri de yine uygun faizler ile verebilmektedir.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.