1. HABERLER

  2. EMEKLİ

  3. Tüm Emekliler İçin Özel İkramiye: Emeklilere Müjde: 7500-10.000 TL İkramiye Ödemesi Başvuruları Başladı!
Tüm Emekliler İçin Özel İkramiye: Emeklilere Müjde: 7500-10.000 TL İkramiye Ödemesi Başvuruları Başladı!

Tüm Emekliler İçin Özel İkramiye: Emeklilere Müjde: 7500-10.000 TL İkramiye Ödemesi Başvuruları Başladı!

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri için yeni bir hak tanındı ve bayram öncesi başvuru yapan emeklilere 7.500-10.000 TL arası ikramiye ödemesi yapılacak. Bu da demek oluyor ki, emekliler maaş aralığına bağlı olarak bir maaş ikramiye alma şansına sahip olacaklar. Başvurular bugün başladı ve ikramiye ödemesi almak isteyen emeklilere 3 gün süre veriliyor.

A+A-

SSK, BAĞ-KUR, memur emeklileri ve EYT emeklileri için yeni bir hak tanındı ve bayram öncesi başvuru yapan emeklilere 7.500-10.000 TL arası ikramiye ödemesi yapılacak. Bu da demek oluyor ki, emekliler maaş aralığına bağlı olarak bir maaş ikramiye alma şansına sahip olacaklar. Başvurular bugün başladı ve ikramiye ödemesi almak isteyen emeklilere 3 gün süre veriliyor. Bu 3 günlük süre içinde bankalar aracılığıyla başvuru yaparak bayram öncesi rahat bir nefes alabilirsiniz. Emekliye ikramiye ödemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri ve detaylar haberimizde yer almaktadır.

SSK, BAĞ-KUR, memur ve EYT emeklileri için bugün sabah saatlerinde yeni gelişmeler yaşandı ve bu emekli vatandaşlara yönelik yepyeni kampanyalar getirildi. Emekli vatandaşlar bayrama daha rahat bir şekilde girmek ve cebinde para ile bayramı kutlamak istiyorlar. Bu doğrultuda bankalardan da yeni kampanyalar başlatıldı. Bankalar, emekli vatandaşlara maaş aralığına bağlı olarak ikramiye ödemesi yapacaklar. İkramiye ödemesi miktarı 7.500 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Tüm emekliler bu ödemeden faydalanabilecekler ve başvurular da başlamış durumdadır. 4A, 4B, 4C veya EYT emeklisi olmanız fark etmez. Maaş aralığına bağlı olarak büyük bir ikramiye alma imkanına sahipsiniz. Emekliye ikramiye ödemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri haberimizde yer almaktadır.

TÜM EMEKLİLERE BAYRAM ÖNCESİ İKRAMİYE

Emekli vatandaşlar, 2023 yılında oldukça keyifli bir süreç geçiriyorlar. Yılbaşından bu yana Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeleri bitmek bilmiyor. Öncelikle EYT yasası kabul edildi ve ardından en düşük emekli maaşı 7.500 TL'ye yükseltildi. Emekliler için daha birçok müjde de bulunmaktadır. Ancak bunlar arasında bankaların getirdiği bir müjde daha bulunmaktadır.

Bankalar, bayram öncesi büyük bir promosyon rekabetine girişmiştir. SSK, BAĞ-KUR, memur emeklisi ve EYT emeklisi fark etmeksizin bankalar tarafından emekliye ikramiye ödemesi yapılacaktır. Bu ödeme, maaş aralığına bağlı olarak 7.500 TL ile 10.000 TL arasında değişmektedir. Özel bankalar, emekliye büyük fırsatlar sunmaktadır. Devlet bankaları da emekliye ikramiye ödemesi yapmaktadır, ancak daha düşük miktarlarda. Devlet bankaları, emekliye 3.500 TL ile 5.000 TL arasında ikramiye vermektedir.

3 GÜN BAŞVURU SÜRESİ BULUNMAKTADIR

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, bayram ikramiyesi almak isteyenler için 3 gün süre bulunmaktadır. Türkiye İş Bankası, Akbank, Yapı Kredi Bankası, ING Türkiye, TEB Bankası, Finansbank ve birçok diğer özel bankada ikramiye ödemesi için sizleri beklemektedir.

Bankaların 7.500 TL ile 10.000 TL arasında değişen bayram ikramiyesi ödemesi fırsatından yararlanmak istiyorsanız, belirlenen süre içinde en yakın şubeye giderek veya dijital bankacılık hizmetleri üzerinden başvuru yaparak ödemenizi alabilirsiniz. Ödeme için tek bir şart bulunmaktadır. O da seçtiğiniz bankayla 3 yıllık bir promosyon sözleşmesi yapmaktır. 3 yıllık sözleşmeyi tamamlayan emekliler, 3 gün içinde ATM'den promosyon ücretini alabilmektedir. Bu ödeme, tüm emeklilere sağlanan bir haktır ve bu nedenle herkes başvuru yapabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.