1. HABERLER

  2. ZİRAAT BANKASI

  3. Tüm Banka Borçlarınızı Ziraat Bankası Kapatacak! Hemen Başvurun, Düşük Faizden Yararlanın…
Tüm Banka Borçlarınızı Ziraat Bankası Kapatacak! Hemen Başvurun, Düşük Faizden Yararlanın…

Tüm Banka Borçlarınızı Ziraat Bankası Kapatacak! Hemen Başvurun, Düşük Faizden Yararlanın…

Kamu bankası olan Ziraat Bankası tüm banka borçlarınızı tek bir yerde topluyor ve bununla beraber düşük faiz uyguluyor. Son dakika haberi olan Ziraat Bankası yeni kampanyasını yayınladı…

A+A-

Kamu bankası olan Ziraat Bankası tüm banka borçlarınızı tek bir yerde topluyor ve bununla beraber düşük faiz uyguluyor. Son dakika haberi olan Ziraat Bankası yeni kampanyasını yayınladı…

Ziraat Bankası, tüm banka borçlarınızı ve kredi borçlarınızı tek bir çatı altında topluyor ve bununla beraber Ziraat Bankası üzerinden yapılan kredi değerlendirmeleri konusunda borç kapatma ve transfer kredisi olarak müşterilere düşük faiz oranları ile işlem yapılıyor. Ziraat bankası ile kredi alacak kişiler diğer bankalarda bulunan tüm banka borçlarına göre bu kredileri rahatlıkla kullanabilecekler.

50.000 TL’ye 36 Ay Vadeli Kredi Fırsatı

Ziraat Bankası düşük faiz oranları ile beraber 50.000 TL ve üzerinde bir krediyi 24 ay vadeli olarak veya 36 ay vadeli olarak sunmaktadır. Kişiler 36 ay vadeli ve 24 ay vadeli kredi seçeneklerinde ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapabilecekler. Ziraat Bankası yapmış olduğu bu kampanya ile beraber resmî sitesinde yayınladı. Üstelik emekli olan kişiler Ziraat Bankası üzerinden maaş adlıkları zaman hemen onay alabilecekler. Bunun dışında ihtiyaç kredisine başvurmak isteyen kişiler belirle şartlardan geçmelidirler.

Ziraat Bankası şubeleri ile kişilere verilecekkrediler konusunda öncelikle kredi notu ve kredi sicil sorgulaması yaparak onay vermektedir. Bu sebeple eğer kredi notunuz düşükse bu kredilerden yararlanma imkânınız oldukça düşük olacaktır.

Ziraat Bankası Borç Kapatma Başvurusu

Ziraat Bankası üzerinden sunulan borç kapatma işlemine başvurmak için öncelikle kişilerin 36 ay vade ile ilk taksit ödemelerinde 3 ay gecikmeli kredi başvuruları için en yakın Ziraat Bankalarına gidebilirsiniz. Bununla beraber kişiler 3 ay ertelemeli olarak kredi başvurusu yapabilir ve Ziraat Bankası şubeleri üzerinden kimlik ve gelir belgeleri ile beraber rahatlıkla başvuru yapabileceksiniz.

Ziraat Bankası borç kapatma işlemleri konusunda kişiler kredilerine işlem yapmak istedikleri zaman belirtili şartlara uymalıdır. Bununla beraber hemen aynı gün içerisinde rahatlıkla krediler kullanılacak ve Ziraat Bankası üzerinden emekli maaşı alan kişilerde borç kapatma kredilerini kullanarak daha düşük faiz oranlı kredileri alabilecekler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.