1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. TRT 1, İki Diziyide Bir anda Yayından Kaldırdı! İzleyiciden TRT kanalına Büyük Tepki Yağdı!
TRT 1, İki Diziyide Bir anda Yayından Kaldırdı! İzleyiciden TRT kanalına Büyük Tepki Yağdı!

TRT 1, İki Diziyide Bir anda Yayından Kaldırdı! İzleyiciden TRT kanalına Büyük Tepki Yağdı!

TRT 1'de yayınlanan pek çok dizi final tehlikesi yaşıyor. Ancak bu sefer üç dizi birden yayın hayatına veda edecek.

A+A-

TRT 1'de yayınlanan pek çok dizi final tehlikesi yaşıyor. Ancak bu sefer üç dizi birden yayın hayatına veda edecek. Dizilerin bir süre yayınlanmayacağı öğrenildi. Teşkilat ve Gönül Dağı'ndan sonra Kıbrıs Zafere Doğru dizisiyle ilgili üzücü haber verildi. İşte dizilerin yayından kaldırılma nedenleri...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan bir dizi olan Gönül Dağı dizisi final mi yapacak? Teşkilat ile birlikte yayınlanmayacağı öğrenildi. Üstelik Kıbrıs Zafere Doğrusu dizisi de yayınlanmayacak. Kıbrıs Zafere Doğru için final kararı verildiğini biliyoruz. Ancak diğer yapımların reytingleri yüksek oldukları ve hikayelerinin devam ettikleri halde böyle karar almaları çok şaşırttı. TRT 1 ekranlarında neler yaşanıyor?

Gönül Dağı Bitecek mi?

Gönül Dağı dizisinin biteceği düşünüldü. Ancak görülen o ki dizi final falan yapmayacak. Hatta yayın hayatına devam edecek. Yılbaşı nedeniyle dizilerin bir süre ekranda olmayacağı vurgulandı. Onun yerine çeşitli filmler yayınlanacak. TRT 1'in yılbaşı kutlamaları nedeniyle ve ayrıca oyuncuların dinlenmesi için böyle bir karar alındığı belirtiliyor.

Teşkilat da Bir Hafta Yok!

Teşkilat dizisi de bir hafta ekrana gelmeyecek. Dizinin gidişatı güzelken yılbaşı nedeniyle yayınlanmayacak olması herkesi üzdü. Ancak gerek dizi çalışanlarının dinlenmesi ve gerekse yılbaşına özel bir programın uygulanması çok önemli. Bu detaya göre dizide başka ne gibi gelişmeler yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.