1. HABERLER

  2. AKTÜEL

  3. Trendyol ‘da Süper İndirimler Başladı! %90 indirimli ürünler ile devasa Trendyol kampanyaları….
Trendyol ‘da Süper İndirimler Başladı! %90 indirimli ürünler ile devasa Trendyol kampanyaları….

Trendyol ‘da Süper İndirimler Başladı! %90 indirimli ürünler ile devasa Trendyol kampanyaları….

Yaz sonu indirim kampanyası Trendyol ’da başladı. Pek çok markanın özel indirimler uyguladığı 3 günlük indirim kampanyasında çokça üründe %90’a varan indirimler mevcut. İşte, Trendyol ’un yeni indirim kampanyasına ilişkin tüm detaylar ve çok satılan ürünler listesi.

A+A-

Online alışveriş mağazacılığında Türkiye’deki en önemli sitelerden biri olan Trendyol ‘da yaz sezonu indirimleri başladı.

Yüzlerce markanın binlerce ürününde %10’dan %90’a kadar ulaşan indirim kampanyası yüzleri güldürdü. Müşterilerin ihtiyaç duyacağı her ürünün yer aldığı bu sanal mağazada uygulanan indirim kampanyasına ilişkin detaylar ise şu şekildedir.

Trendyol Eylül Kampanyası

Farklı marka ve mağazaların sanal ortamda ortak satış yaptıkları online alış veriş sitesi Trendyol üzerinden ürünlerini satan markalar; 8 Eylül, 9 Eylül ve 10 Eylül tarihlerinde büyük bir sezon indirimi uyguluyor.

Tüketicilerin ihtiyaç duydukları hemen her alanda ürünlerin yer aldığı online alışveriş mağazasında, kampanyanın ilk gününde çok sayıda ürünlerde tükenmeler yaşandı.

Firmaların en çok satışını yaptığı ürünler ise şu şekilde. Müşterilerin en fazla alışveriş yaptığı kategori kadın ile erkek giyim oldu. Hem kadınlar hem de erkekler için güzel seçeneklerin yer aldığı bu kampanya da en çok talep gören günlük giyim olmuştur.

Günlük ihtiyaçlar için vatandaşların giyimden sonra tercih ettiği bir diğer kategori ise ayakkabı oldu. İndirimlere olan talep tüketicileri hayli memnun etti. Elektronik ile ev eşyaları ve kişisel bakımda talep edilen diğer kategorilerden bazıları.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.