1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Trabzonspor Şampiyonluğa İnanıyor
Trabzonspor Şampiyonluğa İnanıyor

Trabzonspor Şampiyonluğa İnanıyor

Türkiye Süper Ligi’nin ikinci yarısın ilk maçında evinde Kasımpaşa takımının ağırlayan Trabzonspor kusursuz oyun ve 6 golle 3 puanı aldı.

A+A-

Sezon başında en önemli oyuncularından biri olan Yusuf Yazıcı’yı Lille takımına satan ve takımın diğer önemli yıldızı Abdülkadir Ömür’ü uzun süreli sakatlığa kurban veren Trabzonspor’un şampiyonluk şansı oldukça az olarak değerlendiriliyordu.

Fakat 3 büyüklerin beklenenden fazla puan kaybetmesi ve sakatlıkların bir bölümü düzelen Trabzonspor’un form tutması ile birlikte şampiyonluğun en güçlü 4 adayından biri olarak gösteriliyor.

Ligin ikinci yarısının ilk maçında rakibi Kasımpaşa’yı Sorloth’ın 3, Nwakaeme’nin 2 ve Sossa’ın tek golü ile 6-0 yenen Trabzonspor’un şampiyonluğa oldukça inandığı görülüyor. Özellikle hücum anlamında oldukça iyi bir görüntü veren Trabzonspor’un bu sene şampiyon olacağına inanan sporsever sayısının oldukça arttığı görüldü.

7 Takımla Şampiyonluk Yarışı

Lig lideri Sivasspor ile 7. sırada yer alan Beşiktaş arasında 10 puan fark bulunuyor. Puan tablosuna bakıldığında 7 takımında şampiyonluk şansı bulunurken lider Sivasspor, Tranzonspor, Başakşehir ve Fenerbahçe takımının puan farkı göz önüne alındığında daha şanslı olduğu görülüyor.

Ayrıca ikinci devrenin ilk haftasında iyi bir görüntü çizen Galatasaray’ın da tekrar yarışa sahil olabileceği belirtiliyor. Bu sene ligimizde şampiyonun puan tablosunda ilk 7 sırada yer alan takımların aralarında yapacakları maçların belirleyeceği tahmin ediliyor. Trabzonspor gelecek hafta deplasmanda son dönemde karışıklıklar içinde bulunan Yeni Malatyaspor takımına konuk olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.