1. HABERLER

  2. KONUT

  3. TOKİ’den müjde: 810 TL taksit ödemesi ile dar gelirli olanlar için kiradan daha ucuz ev sahibi olma fırsatları geliyor…
TOKİ’den müjde: 810 TL taksit ödemesi ile dar gelirli olanlar için kiradan daha ucuz ev sahibi olma fırsatları geliyor…

TOKİ’den müjde: 810 TL taksit ödemesi ile dar gelirli olanlar için kiradan daha ucuz ev sahibi olma fırsatları geliyor…

TOKİ kanadından gelen müjdeli haberlere bakılacak olduğu zaman yeni konutlar inşa edilmesi dikkatleri çekiyor. Binlerce vatandaşı çok yakınan ilgilendiren açıklamalar ile beraber adeta kiradan daha az ücret öder gibi insanların ev sahibi olabilmelerine destekler sunuluyor. Bir yandan yapımları tamamlanan konutlar satışa çıkarılırken bir yandan da yeni konutlar yapılmaya devam ediyor. Konut satışla

A+A-

TOKİ kanadından gelen müjdeli haberlere bakılacak olduğu zaman yeni konutlar inşa edilmesi dikkatleri çekiyor. Binlerce vatandaşı çok yakınan ilgilendiren açıklamalar ile beraber adeta kiradan daha az ücret öder gibi insanların ev sahibi olabilmelerine destekler sunuluyor. Bir yandan yapımları tamamlanan konutlar satışa çıkarılırken bir yandan da yeni konutlar yapılmaya devam ediyor.

Konut satışları sırasına açık artırma yöntemlerinin yanı sıra kuralı olarak satışlar da yer alıyor. Ev sahibi olma hayali kuran dar gelirli aileler her ay duyuruları takip ederek az bir peşinat ödemesi ve düşük taksit ödemeleri ile ev sahibi olmanın keyfine varabilecekler.

Bazı illerde daire satışları 30 Eylül tarihine kadar hız kesmeden devam ederken 165 bin TL den başlayan fiyatlar ile satışa sunulan evler için 810 TL taksit ödemeleri talep ediliyor.

1025 konut satışı…

İstanbul sınırlarında yapılması planlanan yeni projelerEsenler ile Tuzla ilçelerinde meydana gelecek ve Esenler sınırlarında kentsel dönüşüm ile beraber toplamda 1025 konut satışlar ile yerini alacak.

Tuzla için de Aydınlı mahallesi sınırlarında 507 konutun 13 Ağustos tarihine kadar ihale yöntemine çıkacak olduğu açıklandı. Başvurular Kırşehir merkez sınırları içinde 30 Eylül tarihine kadar aralıksız devam edecek ve 165 bin TL den başlayan fiyatlar 810 TL taksit ödemeleri ile sunulacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.