1. HABERLER

  2. KONUT

  3. TOKİ’den müjde! 5 ilde, 560 TL’den başlayan taksitler ile konuş satışları başlamak üzere…
TOKİ’den müjde! 5 ilde, 560 TL’den başlayan taksitler ile konuş satışları başlamak üzere…

TOKİ’den müjde! 5 ilde, 560 TL’den başlayan taksitler ile konuş satışları başlamak üzere…

TOKİ tarafından müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. 560 TL ile başlayan taksit fiyatları ile beraber ev müjdelerinin verilmesi birçok kişinin yüzlerini gülmesine yardımcı oldu. TOKİ kapsamında farklı illerde konut satışlarının yer alması birçok kişinin rahat etmesi söz konusu olacak. Konutlarda ödemeler de ortalama olarak 114 bin TL seviyelerinde başlayacak.

A+A-

TOKİ tarafından müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. 560 TL ile başlayan taksit fiyatları ile beraber ev müjdelerinin verilmesi birçok kişinin yüzlerini gülmesine yardımcı oldu. TOKİ kapsamında farklı illerde konut satışlarının yer alması birçok kişinin rahat etmesi söz konusu olacak. Konutlarda ödemeler de ortalama olarak 114 bin TL seviyelerinde başlayacak. En uygun fiyatlı olarak yer alan konut satışları sayesinde her bütçe düzeyinde olan vatandaşlar rahat bir nefes alabilecekler. 240 aya varan vade imkanları ile beraber 114 bin TL ile başlayan fiyatlar ile 5 farklı ilde 493 konut satışlarının yapılacağı açıklandı.

TOKİ tarafından gelen müjdeli haberler ile binlerce kişi 576 TL den başlayan taksit ödemeleri ile beraber ev sahibi olabilecekler. Dört il içerisinde kurasız  bir şekilde açık satış yöntemleri ile beraber 365 konut satışı yapılırken kura satışları olmadan da bazı illerde başvuru durumları ile beraber 436 ev satışı sunulacak. Ziraat bankası ve Halkbank tarafına yapılacak peşinat ödemeleri ile beraber başvuru fırsatları sunulacak.

Alt ve orta gelirli grup vatandaşlar için en düşük 114 bin TL ile ödemeler sunulacak. Bu anlarda en düşük taksit ödemeleri de 576 TL seviyesinde olacak.

TOKİ müjdeleri…

TOKİ yaşanan bu zorlu günler içerisinde artan enflasyon oranları ve ev fiyatlarından dolayı insanların ev almak konusunda zorluk çektiklerinin farkında. Bir yandan da konut kredi faiz oranlarının bir hayli artması, insanların işsiz kalması ve ev fiyatlarının bu denli artıyor olması insanlar için ev almanın hayal olmasına neden oldu. Bu anlara TOKİ tarafından gelen müjdeli haberler ile anlık olarak 5 ilde açılan başvuru şartları ile beraber herkes ev sahibi olabilecekler. Gerekli şartları yerin getiren herkes bu evler için başvuru yapabilecekler ve ev sahibi olabilecekler. 5 ilde satışlara sunulan evler alt ve orta gelirli grup vatandaşlar için en düşük 114 bin TL ile ödemeler sunulacak. Bu anlarda en düşük taksit ödemeleri de 576 TL seviyesinde olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.