1. HABERLER

  2. KONUT

  3. TOKİ'den cazip kampanya: Sıfır daireler 2000 TL taksitle satılıyor başvurular açıldı! Ucuz ev hayali kuranlara TOKİ'den müjde:
TOKİ'den cazip kampanya: Sıfır daireler 2000 TL taksitle satılıyor başvurular açıldı! Ucuz ev hayali kuranlara TOKİ'den müjde:

TOKİ'den cazip kampanya: Sıfır daireler 2000 TL taksitle satılıyor başvurular açıldı! Ucuz ev hayali kuranlara TOKİ'den müjde:

Yüksek erişilebilirlikte TOKİ konut kampanyasıyla ilgili detaylar açıklandı: İşte 2 bin lira taksitle konut sahibi olma fırsatı! TOKİ, seçim sürecinin sona ermesinin ardından konut açıklamasıyla birlikte bir müjde verdi. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, ekonomik konut satışlarının üç ilde başladığı bildirildi.

A+A-

Yüksek erişilebilirlikte TOKİ konut kampanyasıyla ilgili detaylar açıklandı: İşte 2 bin lira taksitle konut sahibi olma fırsatı!

TOKİ, seçim sürecinin sona ermesinin ardından konut açıklamasıyla birlikte bir müjde verdi. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yapılan duyuruda, ekonomik konut satışlarının üç ilde başladığı bildirildi.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından TOKİ, konut satışlarına hız kazandırdı ve belirli illerde konut satışlarını başlattı. Bu satışlarda, avantajlı fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunuluyor ve taksitler 2 bin liradan başlıyor. Peki, TOKİ konut başvurusu için gerekli şartlar nelerdir? Nasıl başvurulur ve hangi bilgilere ihtiyaç duyulur? İşte başvuruyla ilgili son dakika detayları.

2023 TOKİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ KOŞULLAR

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yapılan son dakika duyurusuna göre, 2023 yılında konut başvurusu yapacak vatandaşların aşağıdaki koşulları sağlaması gerekmektedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Başvurulan projenin yer aldığı il sınırları içinde en az 1 yıl süreyle ikamet etmiş olmak veya il nüfusuna kayıtlı olmak,
Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının daha önce TOKİ'den konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı bağımsız bir bölümün veya müstakil bir konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimler kategorisi hariç),
Başvuru tarihi itibarıyla 25 yaşını tamamlamış olmak (Ancak, çocuklu dul bayanların eşinin vefat etmiş olması durumunda yaş şartı aranmamaktadır),
Aylık hane halkı gelirinin en fazla net 21.000 TL olması (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının her türlü yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 21.000 TL olması gerekmektedir),
Bir hane halkı adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilir.

KONUT SATIŞLARI HANGİ İLLERDE GERÇEKLEŞİYOR?

TOKİ konut kampanyasına baktığımızda, Rize, Bartın ve Çorum illerinde konut satışlarının başladığını görüyoruz. Diğer iller için de konut ilanlarının yakında duyurulması bekleniyor. Siz hangi ilde konut müjdesini bekliyorsunuz? Lütfen aşağıdaki yorum kısmında bizimle paylaşın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.