1. HABERLER

  2. KONUT

  3. TOKİ'den aylık 388 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz…TOKİ ucuz konutları hangi illerde satışa sunulacak?
TOKİ'den aylık 388 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz…TOKİ ucuz konutları hangi illerde satışa sunulacak?

TOKİ'den aylık 388 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz…TOKİ ucuz konutları hangi illerde satışa sunulacak?

TOKİ 388 TL fiyatlarıyla başlayan ücretler ile insanlara konut edindirme fırsatları vermeye devam ediyor. Her bütçeye uygun olan taksit ödemesi ile ev sahibi olma fırsatları sunuluyor. TOKİ projeleri ile ilgili olarak İstanbul ve birçok il dikkatleri çekiyor.

A+A-

TOKİ, her yıl içerisinde binlerce dar gelirli vatandaşın ev sahibi yapmaya devam ediyor. Birçok il içerisinde yapılan projeler ile ilgili olarak evler hak sahiplerine teslim edilirken bir yandan da yeni projeler yapılmaya devam ediyor. TOKİ 388 TL fiyatlarıyla başlayan ücretler ile insanlara konut edindirme fırsatları vermeye devam ediyor. Her bütçeye uygun olan taksit ödemesi ile ev sahibi olma fırsatları sunuluyor. TOKİ projeleri ile ilgili olarak İstanbul ve birçok il dikkatleri çekiyor. 2021 TOKİ ucuz konut projelerinin hangi illerde olduğuna dair açıklamalar gelmeye devam ediyor.

TOKİ tarafından birçok il içerisinde yeni konut projeleri sunulmaya devam ediyor. Başvuru süreçleri hız kesmeden ihale yöntemleri için projeler de yer almaya başladı. İstanbul içerisinde meydana gelecek olan yeni projeler ile ilgili olarak Esenler ile Tuzla ilçeleri içerisinde olacak. Esenler içerisinde kentsel dönüşüm süreçleri içerisinde 1025 konutlar satışa çıkarılmış olacaktır. Tuzla sınırları içerisinde de Aydınlı Mahallesi sınırlarında 508 konut için 13 Ağustos tarihinde ihale yöntemleri ile satışa çıkarılacak.

388 TL’den başlayan taksit ödemeleri…

Balıkesir Manyas sınırlarında başvuru süreçleri 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. Fiyatlar genel olarak 136 bin TL seviyesinden başlaması gerekiyor ve taksit ödemeleri 667 TL seviyesinden başlayacak. Bitlis Ahlat sınırlarında 30 Haziran tarihine kadar devam edecek başvuru süreçleri Bolu Seben ilçelerinde de 138 bin 800 TL seviyeleri ile 462 TL taksit ödemesi ile gelecek. Başvuru dönemleri 30 Haziran tarihine kadar devam edecek.

Burdur Karaman sınırlarında bulunan konutların başvuru süreci 1 Haziran ile 11 Haziran tarihleri arasında devam edecek. 128 bin TL fiyatlarından başlarken taksit ödemeleri de 429 TL ile başlayacak. Burdur merkez sınırlarında bulunan projeler ise 14 Haziran tarihinde başvuruları başlarken 210 bin TL ile başlayan ödemelerin yanı sıra taksit ödemeleri de 933 TL seviyesinden başlayacak.

Kırşehir merkez sınırlarında bulunan proje içerisinde 30 Eylül tarihine kadar devam edecek. 810 TL ile başlayan taksit ile fiyatların yanı sıra ödemeler 165 bin TL seviyesinden başlayacak. Merkez sınırlarında yer alan projelerin başvuru süreçleri de ay sonuna kadar hız kesmeden devam edecek. Kırıkkale merkez içerisinde bulunan projelere bakılacak olduğu zaman başvuru süreçleri ay sonuna kadar aralıksız devam edecek. 111 bin TL seviyesinden başlayan ödemeler için 180 ay vade ile 560 TL seviyesinden başlayan ödemeler ile meydana gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.