1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. TOKİ’den 395 TL Taksitle 240 Ay Vadeli Kurasız Ev Satışı! Düşük Gelirli Vatandaşlar Hemen Başvurabilir…
TOKİ’den 395 TL Taksitle 240 Ay Vadeli Kurasız Ev Satışı! Düşük Gelirli Vatandaşlar Hemen Başvurabilir…

TOKİ’den 395 TL Taksitle 240 Ay Vadeli Kurasız Ev Satışı! Düşük Gelirli Vatandaşlar Hemen Başvurabilir…

TOKİ tarafından uygun fiyatlı daireler satışlara yeniden başladı. Açık satış yöntemleri ile kura olmadan ev satışları devam ediyor. Hangi illerde - hangi taksitler ile - kaç ay vadeli bir şekilde TOKİ satışları gerçekleşecek? İşte TOKİ hakkında merak edilen tüm detaylar...

A+A-

TOKİ her an olduğu gibi evi olmayan vatandaşlar için uygun fiyatlar ile vatandaşların yanlarında yer alarak ev satışlarına devam ediyor. TOKİ resmi internet sitesi üzerinde yayına aldığı uygun fiyatlı daireler hakkında duyuruda bulundu. Bu ilanlardan bir tanesi de Çorum içerisinde yer alan proje oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üzerinde yer alan ve Çorum Boğazkale ilçesi içerisinde alt gelir grubunda yer alan aileler adına 50 adet konut satışları devam ediyor. Vatandaşlar ise ödemeleri bir miktar peşinat ödedikten sonra taksitli bir şekilde ödemeye devam edecek.

Çorum'da TOKİ ile 2 + 1 ev satışları

Çevre ve şehircilik bakanlığı TOKİ başkanlığı ile beraber Çorum Boğazkale ilçesi içerisinde alt gelir grubu içerisinde olan aileler için tam 50 adet konut satışlarına devam ediyor.

TOKİ'den illerdeki konut satış fiyatları

TOKİ her ilde farklı özellikler ve fiyatlar ile ev satışlarına devam ediyor. İşte her ildeki konutların miktarı ve satışları;

  • Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi içerisinde tam 8 adet konut 256 bin TL ile başlayan fiyatlar ile satışlara sunulacak. Başlangıçta belirlenecek olan taksit tutarının ise 1280 TL olarak belirlemesi de yapıldı.
  • Sivas Merkez Yenimahalle içerisinde tam 17 adet konut 146 bin TL ile başlayan fiyatlar ile satışlara sunulacak. Başlangıçta belirlenecek olan taksit tutarının ise 610 TL olarak belirlemesi de yapıldı.
  • Tokat Merkez Dedeli Mahallesi içerisinde tam 27 adet konut 165 bin TL ile başlayan fiyatlar ile satışlara sunulacak. Başlangıçta belirlenecek olan taksit tutarının ise 619 TL olarak belirlemesi de yapıldı. Başvuruların 31 aralığa kadar devam etmesi belirlendi.
  • Ankara Mamak Gülseren Mahallesi içerisinde tam 86 adet konut 260 bin TL ile başlayan fiyatlar ile satışlara sunulacak. Başlangıçta belirlenecek olan taksit tutarının ise 1087 TL olarak belirlemesi de yapıldı.
  • Bingöl Merkez İnönü Mahallesi içerisinde 1 adet konut 240 bin TL ile başlayan fiyatlar ile satışlara sunulacak. Başlangıçta belirlenecek olan taksit tutarının ise 1030 TL olarak belirlemesi de yapıldı.
  • Denizli ve ilçeleri içerisinde tam 201 adet konut 120 bin TL ile başlayan fiyatlar ile satışlara sunulacak. Başlangıçta belirlenecek olan taksit tutarının ise 420 TL olarak belirlemesi de yapıldı.

Başvuru sırasında neler gerekli olacak?

18 yaşını dolduran, alt gelir grubunda yer alan ve TC vatandaşı bireyler başvuru yapabileceklerdir. Bu anlarda fotoğraflı TC kimlik kartları, vatandaşlık kimlik ve vergi sicil numaraları başvuru için gereklidir. Belirli bir teminat ödendikten sonra bankalardan alınan belgeler TOKİ ye teslim edilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.