1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Tiryakilere Kötü Haber... Sigaraya Zam Mı Geliyor? Winston, Camel, Kent, Muratti ve LM Ne Kadar Oldu?
Tiryakilere Kötü Haber... Sigaraya Zam Mı Geliyor? Winston, Camel, Kent, Muratti ve LM Ne Kadar Oldu?

Tiryakilere Kötü Haber... Sigaraya Zam Mı Geliyor? Winston, Camel, Kent, Muratti ve LM Ne Kadar Oldu?

Sigara kullanan vatandaşlar sigara zam gelişmelerini yakından takip ediyor. Özellikle de son günlerde sosyal medya mecralarında yayılan ve henüz alı olmayan sigaraya zam paylaşımları tiryakileri telaşlandırdı. Winston, Camel, LM, Muratti ne kadar oldu? İşte merak ettiğiniz tüm ayrıntılar haberimizde, detaylar…

A+A-

Sigara kullanan vatandaşlar sigara zam gelişmelerini yakından takip ediyor. Özellikle de son günlerde sosyal medya mecralarında yayılan ve henüz alı olmayan sigaraya zam paylaşımları tiryakileri telaşlandırdı. Bu paylaşımlar üzerine sigara içenler sigaraya zam geliyor mu, ne zaman gelecek gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Peki, gerçekten sigaraya zam yapılacak mı? Ne zaman zam yapılacak?

Son günlerde sosyal medyada yoğun bir şekilde sigaraya zam yapılacağına ilişkin paylaşımlar yapılmaya başladı. Sigara tiryakileri de bu paylaşımların ardından sigaraya gerçekten zam yapılacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. ÖTV zammı yapılacak mı sorusu da sigara zammı ise beraberinde çok araştırılanların başında yer alıyor. Zamlara ilişkin resmi bir açıklama geldi mi? Sigaraların güncel fiyatları nelerdir?

Sigaraya Zam Yapıldı Mı?

Sigara tiryakileri sürekli yapılan zamlardan yakınıyor. Her yıl düzenli sigara ve alkol zamlarından sonra sigara içenlerin tütüne başlaması nedeniyle konuya ilişkin yeni düzenlemeler yapılmaya başladı. Makaron sarma sigaralar 1 Temmuz itibari ile tamamen yasaklandı.

Yasağa ilişkin yapılan resmi açıklamadan sonra ise sosyal medyada tekel sigaralara zam yapılacağına ilişkin asılsız paylaşımlar yapılmaya başladı. Sigara zammına ilişkin sosyal medyada dönen paylaşımlara ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Şu an için sigara zammı ön görülmüyor. Nitekim ilerleyen süreçte sigaraya zam konusunda resmi açıklama yapılırsa haberimizde bu konuya yer vereceğiz.

2020 Haziran Güncel Sigara Fiyatları

2020 itibariyle güncel sigara fiyatları ise şu şekildedir;

  • Winston Slender sigarası 15 TL
  • Winston Deep Blue sigarası ve Dark Blue 15 TL
  • Winston bags 15 TL
  • Camel Slender sigarası 14,5 TL
  • Camel Rework 15 TL
  • Camel 15 TL
  • Monte Carlo 14, 5 TL
  • Muratti 16 TL
  • LM 14 TL
  • Pall Mall 14,5 TL

İşte bazı sigara markalarının güncel fiyatları bu şekildedir.  Sigara zammına ilişkin güncel haberler için takipte kalabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum