1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. TikTok Fenomeni Dilara Kaçmaz’ın Öz Babası Tarafından Yıllarca Cinsel İstismarı Kanınızı Donduracak
TikTok Fenomeni Dilara Kaçmaz’ın Öz Babası Tarafından Yıllarca Cinsel İstismarı Kanınızı Donduracak

TikTok Fenomeni Dilara Kaçmaz’ın Öz Babası Tarafından Yıllarca Cinsel İstismarı Kanınızı Donduracak

Sokakta çekmiş olduğu dans videolarıyla çok konuşulmuş ve yeri geldiğinde eleştirilmiş olan TikTok fenomeni Dilara Kaçmaz hayat hikâyesiyle içler acıttı. Gökhan Çınar’ın Katarsis koltuğuna oturan Dilara Kaçmaz pedofili olan öz babasından yıllarca cinsel istismara uğrayarak çocukluğunu yaşayamadığını anlattı. Babasının elinden kurtulması nasıl başardığını kelimelere aktardı. İşte detaylar..

A+A-

Sokakta çekmiş olduğu dans videolarıyla çok konuşulmuş ve yeri geldiğinde eleştirilmiş olan TikTok fenomeni Dilara Kaçmaz hayat hikâyesiyle içler acıttı. Gökhan Çınar’ın Katarsis koltuğuna oturan Dilara Kaçmaz pedofili olan öz babasından yıllarca cinsel istismara uğrayarak çocukluğunu yaşayamadığını anlattı. Babasının elinden kurtulması nasıl başardığını kelimelere aktardı.

Dilara Kaçmaz Hayat Hikâyesi

TikTok videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Dilara Kaçmaz hayat hikâyesi onu seven sevmeyen herkesi üzdü. Onun hikâyesi annesinin evlendirilmesiyle başlamış. Dilara Kaçmaz’ın dayısının evlendirilebilmesi için daha 13 yaşında olan annesinin evlendirilerek başlık parası alınmış. Sırf dayısı evlenebilsin diye Dilara Kaçmaz’ın annesi 13 yaşında evlendirilmiş.

Annesinin evlenmesinin üzerinden 6-7 sene kadar geçmesi ardından evli olduğu kişi şehir dışına çalışmaya gitmiş. Bu seyahat esnasında Dilara Kaçmaz’ın annesi arkadaşının kardeşi tarafından tecavüze uğramış. Tecavüz sonrasında da annesi Dilara Kaçmaz’a hamile kalmış. Buy olaylar üzerine kendisine tecavüz eden adamla yani Dilara Kaçmaz’ın babasıyla evlenmek zorunda kalmış.

Mecburen yapmış olduğu evlilikte annesi ve Dilara çok kötü durumlar yaşamış. Dilara Kaçmaz’ın babası sürekli olarak annesine ve kendisine şiddet uyguluyormuş. Dilara Kaçmaz olayları anlatırken bir yandan da onu öldürmeyi çok istediğini ancak bu karanlığın içinde yine de renkli bir çocuk olmayı başardığını da ekliyor.

Dilara Kaçmaz’ın babası annesi 9 aylık hamileyken bile şiddete devam ediyormuş. Ne kadar renkli bir çocuk olsa da babası bu rengi söküp almış hayatından. Daha çok küçük yaşlardayken babası geceleri Dilara’nın yanına giderek cinsel organına ve vücuduna dokunuyormuş. Tuvalete girdiği zaman Dilara’yı tuvalet deliğinden izliyormuş. Hatta birlikte porno izlemek için zorluyormuş.

Dilara Kaçmaz babasının kendisine bir gün bile oyuncak almadığını ancak onun cinsel organını oyuncak sandığını dile getirmek zorunda kalıyor. Babasının cinsel istismarlarına ses çıkarmak istediği zamanlarda ise babası onu annesini öldürmekle tehdit ediyormuş. Bu durum babasının onu susturması üzerine 11 yıl boyunca devam etmiş. Sonunda bir gün yaşadığı durumları annesine anlatmış. Annesi de hemen Dilara’yı ve kardeşini alarak evi terk etmiş. Çocukluğu çalışan Dilara Kaçmaz kendisini dans ederek iyileştirmeye başlamış.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum