1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. TikTok Fenomeni Cemre Solmaz Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Cemre Solmaz Hayatı..
TikTok Fenomeni Cemre Solmaz Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Cemre Solmaz Hayatı..

TikTok Fenomeni Cemre Solmaz Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında? Cemre Solmaz Hayatı..

Çektiği TikTok videoları sayesinde bir anda popüler olmayı başaran sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz kimdir sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Genç kızların hayran oldukları ve videolarıyla ortalığı kasıp kavuran Cemre çekmiş olduğu TikTok videoları ile 2019 yılında büyük bir törenle TikTok ödülüne de layık görülmüştür. İşte Cemre Solmaz hakkında merak edilen diğer detaylar..

A+A-

Çektiği TikTok videoları sayesinde bir anda popüler olmayı başaran sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz kimdir sorusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor.  Genç kızların hayran oldukları ve videolarıyla ortalığı kasıp kavuran Cemre çekmiş olduğu TikTok videoları ile 2019 yılında büyük bir törenle TikTok ödülüne de layık görülmüştür. İşte Cemre Solmaz hakkında merak edilen diğer detaylar..

Cemre Solmaz Kaç Yaşında?

Ünlü sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz yaşı da hayranı olan kitle tarafından merak edilen konulardan birisi. Cemre Solmaz 13 Nisan 2000 yılında Ordu Fatsa’da dünyaya gelmiştir. Yani Cemre’nin şuan ki yaşı 21’dir. Aslen Ordulu olan güzel fenomen şu an İstanbul’da yaşamaktadır.

Cemre Solmaz iki yıllık hemşirelik bölümünü bitirmiştir. Üniversite eğitimini alması ardından hemşire olarak bir hastanede çalışmaya başlamıştır. Cemre Solmaz’ın anne ve babası ayrıdır. Babasıyla görüşmeyen fenomen annesi ve abisiyle son derecede yakındır.

cemre-solmaz-2.jpg

Ünlü fenomenin kilosu 48 ve boyu da 1.68 cm’dir. TikTok videoları ile üne kavuşan fenomenin aynı zamanda bir Youtube kanalı da bulunmaktadır.

Cemre Solmaz TikTok Videoları

Son yıllarda popülerliği kazanan Cemre Solmaz çekmiş olduğu TikTok videoları ile fenomen olmayı başarmıştır. Genç youtuber, ünlü şarkılara playback yaparak çekmiş olduğu TikTok videolarıyla ün kazanmıştır. Güzel sosyal medya fenomeni Cemre Solmaz TikTok videoları özellikle de genç kızlar tarafından yakından takip edilmektedir. Şu anda Cemre Solmaz’ın Tik tok hesabında 5 milyon 200 bin takipçisi bulunmaktadır.

cemre-solmaz-1.jpg

Cemre Solmaz Youtube Kanalı

Cemre Solmaz’ın hayran kitlesi Youtube kanalını da yakından takip ediyor. Güzel youtuber’ın Youtube kanalında yaklaşık 1.5 M abonesi bulunuyor.

Cemre Solmaz Aylık Kazancı

Cemre Solmaz, ne kadar kazancının olduğu sorusu üzerine 21 yaşındaki bir genç kızın kazanabileceği en güzel kazanca sahip olduğunu ifade etmiştir. Bununla birlikte gelir durumundan çok daha iyilerini kazanacağına inandığını da belirtmiştir. Aylık olarak gelir durumu hakkında net bir bilgi vermemiş olsa da kazancından son derecede memnun olduğunu açık bir şekilde ifade etmiştir.

2-148.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum