1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Tiktok Bir ilke imza attı! Çalışanlarına 110 Milyon TL Dağıtacak…
Tiktok Bir ilke imza attı! Çalışanlarına 110 Milyon TL Dağıtacak…

Tiktok Bir ilke imza attı! Çalışanlarına 110 Milyon TL Dağıtacak…

Amerika Birleşik Devletleri baskılarına dayanamayan TikTok uygulaması ayakta kalabilmek için çalışanlarına nakit yardımı yapacak. Çin merkezli ve en yoğun kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok’un sahibi ByteDance, personeli için nakit yardımda bulunarak baskılardan minimum şekilde etkilenmeyi plânlıyor.

A+A-

Donald Trump’ın baskısı altında kalan TikTok, ülkedeki haklarını Amerika Birleşik Devletindeki çalışan bir şirkete satmak için görüşme yapıyor. ABD Başkanı Trump’ın verdiği sürenin dolmasına oldukça kısa bir süre kalırken; Tiktok ve şirket çalışanları baskılardan dolayı yılmış durumda.

Son dönemde özellikle gençler tarafından popüler hale gelen TikTok, salgın ve ABD ile olan ticaret savaşı nedeni ile zarar gören personeline nakit yardımda bulunacak.

İkramiye Maaşların Yarısı Kadar Olacak!

Dünya genelinde 60bin’den çok çalışanına göndermiş olduğu elektronik postada, Temmuz ile Ağustos aylarında 26 gün ile üzerinde çalışanlara Ağustos maaşlarının yarısı kadar ikramiye verileceği duyuruldu. Söz konusu destek, 100 Milyon Yuan yani 110 Milyon TL’ye mal olacak.

ABD başkanı Donald Trump’ın hedefinde ki bir diğer Çin merkezli şirket ise Huawei’dir. Huawei’de geçtiğimiz dönemlerde çalışanları için maddi destek sağlayacağına dair bir duyuru yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.