1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. The Umbrella Academy 2. Sezon Ne Zaman? The Umbrella Academy Konusu Nedir?
The Umbrella Academy 2. Sezon Ne Zaman? The Umbrella Academy Konusu Nedir?

The Umbrella Academy 2. Sezon Ne Zaman? The Umbrella Academy Konusu Nedir?

The Umbrella Academy büyük bir aradan sonra ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Popüler Netflix dizileri arasında yer alan The Umbrella Academy dizisinin 2. sezon fragmanı seyircilerle buluştu. İşte vizyonun tarihi, konusu, aktörleri!

A+A-

Netflix dizisinin ilk sezonu The Umbrella Academy, geçen yıl yayınlandı ve seyirciler tarafından takdirleri topladı. Gözler Umbrella Academy 2. sezonundaydı. Umbrella Academy ikinci sezon için haber geldi. Uzun zamandır beklenen dizinin fragmanı yayınlandı.

THE UMBRELLA ACADEMY 2. SEZON NE ZAMAN?

Umbrella Academy 31 Temmuz'da gösterime girecek ve 10 bölümden oluşacak.

THE UMBRELLA ACADEMY 2. SEZON KONUSU NEDİR?

İlk sezonu 2019'un başlarında yayınlanan, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden alınan takdirler ile seri, bu sezon 60'larda geçen bir hikâye ile başlayacak.

Hargreeves Ailesi 1960'larda kendilerini başka bir kıyametle yüzleşmek zorunda oldukları Dallas'ta bulur. İlk sezon finalinde olanlardan sonra aile dağılır ve hepsi çok farklı hayatlarla karşı karşıya kalır. Klaus bir tarikatın lideriyken, Diego bir akıl hastanesine kilitlenmiş ve Allison sivil haklar hareketine karışmış gibi görünüyor, ancak bir şekilde kaçınmak istedikleri kıyamet yine gerçekleşecek, bu yüzden yeniden bir araya gelmeleri ve dünyayı kurtarmak için yeni gerçeklerinin nasıl bağlantılı olduğunu anlamaları gerekiyor.

THE UMBRELLA ACADEMY 2. SEZON OYUNCULARI KİM?

Hargreeves üyelerini canlandıran Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min ikinci sezonda rollerini tekrarlıyor. Yeni bir zaman dilimi ve planla hikâyeye birkaç yeni yüz eklenmiş durumda. The Umbrella Academy 2.Sezon 31 Temmuz'da Netflix'te izleyicilerle buluşacak.Gerard Way ve Gabriel Bá çizgi roman serisine dayanan Netflix dizisi The Umbrella Academy'nin ilk sezonu geçen yıl yayınlandı ve seyirciler tarafından etkilenildi. O zamanlar en çok izlenen Netflix serilerinden biri olan Umbrella Academy, ilk dört haftada 45 milyon hanede izlendi ve kısa süre sonra Netflix'ten ikinci sezon onayı aldı.

1989'da aynı gün doğan ve gizemli bir mucit tarafından süper kahraman olarak yetiştirilen yedi kardeşe yıllar sonra dünyayı kurtarmak için geri gelmesini söyleyen dizi, bu yaz ikinci sezonuyla ekranlara dönecek. Dizinin merakla beklenen yeni sezonu için tanıtım faaliyetlerine başlayan Netflix, ikinci sezonun diziden bir tanıtım fragmanı yayınlayarak 31 Temmuz'da ekrana geleceğini açıkladı. Ancak, bu tanıtım fragmanı yeni sezondan herhangi bir resim içermiyordu. Merakla beklenen yeni sezonun ilk görüntülerini içeren orijinal fragman bugün yayınlandı.Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher ve Justin H. Min, hikâyenin merkezinde yer alan süper güçlerin yanı sıra Ritu Arya, Marin Ireland ve Yusuf Gatewood'a geri dönecekler.Şubat ayında Netflix ile uzun vadeli bir anlaşma imzalayan Steve Blackman, ikinci sezonun showrunner'ı olacak.

THE UMBRELLA ACADEMY 2. SEZON DA NELER OLUYOR?

Fragmanı 31 Temmuz'da ekranlara dönecek olan The Umbrella Academy'nin 2. sezonundan itibaren keyifle izleyebilirsiniz.1989'da aynı gün doğan ve gizemli bir mucit tarafından süper kahraman olarak yetiştirilen yedi kardeşe yıllar sonra dünyayı kurtarmak için geri gelmesini söyleyen dizi, bu yaz ikinci sezonuyla ekranlara dönecek. Dizinin merakla beklenen yeni sezonu için tanıtım faaliyetlerine başlayan Netflix, ikinci sezonun diziden bir tanıtım fragmanı yayınlayarak 31 Temmuz'da ekrana geleceğini açıkladı. Netflix bugün ikinci sezondan ilk resimleri paylaştı.

Ünlü çizgi roman dizisi The Umbrella Academy'nin serisi geçen yıl Netflix'te çekildi ve yayınlandı. Kısa sürede geniş bir kitleye sahip olan bu prodüksiyonun ikinci sezonla geri dönüp dönmeyeceği sorusu merak ediliyordu. Netflix, bugün YouTube'da yayınlanan bir video ile The Umbrella Academy'nin 2. sezonunu resmen açıkladı.

15 Şubat 2019'daki çıkışından sonra 1 yıldan fazla bir süredir projeden resmi haberler aldık. Universal Content Productions tarafından çekilen diziyi üreten Steve Blackman, koronavirüs salgına rağmen 2. sezon çekimlerinin planlandığı gibi devam ettiğini belirtti.

Bugün Netflix tarafından yayınlanan video ile bu bilgilerin doğru olduğu kanıtlanmıştır. Serinin başrol aktörleri; Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Cameron Britton ve Mary J. Blige ikinci sezonda tekrar bir araya geldi.

31 Temmuz 2020'de seyircilerle buluşacak olan dizinin ikinci sezonu birçok yenilik getiriyor. Serinin başka bir yapımcısı Gerard Way ile yapılan bir röportajda Way, senaryoya daha iyi açıklayan ayrıntıları eklediklerini ve bu detayların bazılarının çizgi romanlara bile dâhil edilmediğini belirtti.

Gösterinin müziğinin bestecisi olan Jeff Russo ile yaptığı röportajda Russo, dizinin hikâyeyi işlediği ortamda büyük değişiklikler olduğunu belirtti. Jeff Russo, "Senaryo anlatımı konusundaki perspektifimizi müzikal olarak değiştirmemeye çalıştık ve geçen sezondan bu sezon eklediğimiz şarkılarla birçok muntazam eser kullandık." Dedi. Russo, konuşmasında yeni sezonla birlikte diziye yeni karakterler eklendiğini açıkladı ve bu yeni karakterlerin hikâyelerini müzikal olarak izleyicilere aktarmanın çok eğlenceli olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.