1. HABERLER

  2. ASTROLOJİ

  3. Terazi Burcu İnsanı Denge Ve Simetriden Beslenir
Terazi Burcu İnsanı Denge Ve Simetriden Beslenir

Terazi Burcu İnsanı Denge Ve Simetriden Beslenir

Terazi burçları genelde zarif, dürüst ve sosyal yapıya sahip insanlardır. Ancak zaman zaman kararsız ve kendine acıma gibi problemlerle de karşılaşabiliyorlar. Hoşlanmadığı şeyler arasında şiddet, adaletsizlik, gürültülü bir ortam ve uyumsuzluk yer alıyor.

A+A-

Terazi burçları genelde zarif, dürüst ve sosyal yapıya sahip insanlardır. Ancak zaman zaman kararsız ve kendine acıma gibi problemlerle de karşılaşabiliyorlar. Hoşlanmadığı şeyler arasında şiddet, adaletsizlik, gürültülü bir ortam ve uyumsuzluk yer alıyor. Genelde terazi burcuysan insanlara barışçıl ve adil yaklaşmayı seviyorsun demektir. Sevdiklerine karşı dengeyi ve simetri çok iyi ayarlıyorsun. Adalet ve eşitlik senin için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Bunun için de sevdiğin kişiye evlenme teklifi yapma konusunda oldukça dengeli yaklaşıyorsun. Zamanı geldiğinde her şeyin yerli yerinde oturacağını düşünüyorsun. Ortada oluşacak herhangi bir çatışma durumunda pozitif ortam yaratmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırsın. İkizler ve kova burcu ile aranda sürekli bir pozitif esintiler var.

En İyi Kitapları Hep Teraziler Okur

Zihninde sürekli bir uyaran oluşturmayı ve aklını geliştirmeyi çok seviyorsun. Bu yüzden kitaplar senin en iyi dostun. Son çıkan yazarları takip ediyor ve ilham alabileceğin kitapları okumayı her şeyin üzerinde tutuyorsun. Genellikle ilham aldığın kişiler hayatında belli bir kilometre kat etmiş bilge insanlar. Bu yüzden bir karar vermen gerektiğinde bu insanlara danışmaktan hoşlanıyorsun. Hayatında özellikle ikili ilişkilerinde evlilik teklifi fikirleri konusunda da danıştığın çeşitli insanlar var. Bu kişilerle ortak bir görüşe sahip olmak ve kendine farklı bakış açıları edinmek senin için erdemli bir olay. Gezegenin Venüs olduğu için pembe ve yeşil renkleri seviyorsun. Uğurlu günün ise Cuma. Bugünde gerçekleştirdiğin her işlerde başarılı oluyorsun.

Terazilerin Ruhları Gökyüzü İle İnanılmaz Benzer

Eğer terazi burcu insanıysan gökyüzü ile muhteşem bir uyum sağıyorsun. Yani sonsuz bir evrende yaşadığının farkındasın.

  • İkili ilişkilerinde oldukça romantiksin ve uyumu sürdürmek için elinden gelen her şeyi yapıyorsun.
  • Partnerini mutlu edebilmek ve uzun süreli cinsel tatmin yaşamak için hayatında her yolu deneyebilirsin.
  • Oldukça gururlu bir yapıdasın ve çevrene karşı bir sınır çiziyorsun.
  • Akreple derin ve duygusal bir cinsel birliktelik yaşayabilirsin. Bu senin için problem teşkil etmiyor. İkinizin de kişilik yapısı, farkındalık durumunuz ve aşka bakış açınız oldukça benzer. Bu yüzden zaman zaman birlikte vakit geçirmeniz ve evlenme teklifi kararının ardından hayatlarınızı birleştirmeniz alabileceğiniz en iyi kararlardan birisi olabilir.

Terazilerin Kariyer Ve Aile Hayatı

Teraziler son derece sosyal çevrelerinin ve arkadaşlarının ilgi odağı olmalarını sever. Bu yüzden sende bir terazisinin ve arkadaşlarını titiz bir şekilde seçiyorsun. Sakin bir yapın var ve iletişim kurma becerin oldukça yüksek. Aile üyeleri arasında suçluluk duygusunu aklından bile geçirmiyorsun. Çünkü geleceğe yönelik planlar da geçmişe yer yok senin için. Kariyer hayatında aşk hayatında olduğu gibi dengeyi sağlamayı seviyorsun. Para senin için ikinci planda. Önemli olan disiplin ve başarı. Hayatını birleştirmeyi düşündüğün insana evlilik teklifi pankartları hazırlayarak onu şaşırtmak senin için eğlenceli.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.