1. HABERLER

  2. DİZİ

  3. Temmuz Ayında Yayınlanacak Sürpriz Netflix Dizileri Açıklandı
Temmuz Ayında Yayınlanacak Sürpriz Netflix Dizileri Açıklandı

Temmuz Ayında Yayınlanacak Sürpriz Netflix Dizileri Açıklandı

Ülkemizde de çok popüler olan Netflix, orijinal dizilerini, filmlerini ve lisanslı içeriklerini temmuz ayında yayınlayacak. Temmuz ayında Netflix'e gelen prodüksiyonlar, abonelerin birçok yeni prodüksiyonla karşılaşacağını gösteriyor. Bu haberde, Temmuz ayında Netflix'e eklenecek yeni içeriklerden söz edeceğiz.

A+A-

Ülkemizde de çok popüler olan Netflix, orijinal dizilerini, filmlerini ve lisanslı içeriklerini temmuz ayında yayınlayacak. Temmuz ayında Netflix'e gelen prodüksiyonlar, abonelerin birçok yeni prodüksiyonla karşılaşacağını gösteriyor. Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix, bugün milyonlarca aboneye aktif olarak hizmet vermektedir. Abonelerini yüksek tutmak ve yeni abone kazanmak için tam güçle çalışan platform, kütüphanesini her ay düzenli olarak yeni içerikle genişletiyor.

DEV PRODÜKSİYONLAR BU AY NETFLİX'TE

Temmuz'un Netflix için aktif olacağını söyleyebiliriz. Çünkü Netflix, gelecek ay popüler yapımlarının yeni mevsimleriyle tüketicilerle buluşacak ve yeni üretimlerini yayınlayacak. İsterseniz, sözcüğü daha fazla genişletmeyelim ve Temmuz ayında Netflix kullanıcılarını neler beklediğine daha yakından bakalım.

BEKLENEN DİZİ WARRIOR NON

Netflix'in çizgi roman serisi Warrior Nun'ın merkezinde Ava adında 19 yaşında bir kadın var. Gözlerini ikinci bir yaşam şansı için ve sırtında kutsal bir güven ile morgda açan bu yetim çocuk, Hale Carrier olarak Şeytan Avcısı'nın rahibelerin gizli mezhebi için seçildiğini ve süper güçleri olduğunu öğrenir. Dizi, Netflix tarafından üretilen yeni doğaüstü fantastik drama dizisidir. İlk sezonuyla izleyicileriyle buluşacak olan seri ABD'de yapıldı. 19 yaşındaki bir kadının hikayesi dönüyor ve serinin hikâyesi Ben Dunn'ın çizgi romanlarından uyarlandı. Alba Baptista'nın oynadığı dizinin tasarımcısı Simon Barry’dir. Alba Baptista, iyi ve kötü savaşıyla ilgili aksiyon dolu bir hikâyede başrol oynamakta. Şimdiden beklentiler ve uyandırdığı heyecan ile dizi severlerin gözde projesi olacağı belli olan Warrior Non, temmuz ayının en çok beklenen dizileri arasında yerini almış durumda!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.