1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Televizyon Ekranlarında Yeni Bir Skandal Daha! Acun Ilıcalı Televizyonundan Beklenmeyen Rezalet! İşte Dizideki O Rahatsız Edici Anlar!
Televizyon Ekranlarında Yeni Bir Skandal Daha! Acun Ilıcalı Televizyonundan Beklenmeyen Rezalet! İşte Dizideki O Rahatsız Edici Anlar!

Televizyon Ekranlarında Yeni Bir Skandal Daha! Acun Ilıcalı Televizyonundan Beklenmeyen Rezalet! İşte Dizideki O Rahatsız Edici Anlar!

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilere tepki gelmeye devam ediyor. Son olarak reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisiden ki rezalet sosyal medyada patlak gösterdi. Dizide yer alan sahneler ve konular ise izleyiciler tarafından oldukça rahatsız edici olarak tespit edildi.

A+A-

Acun Ilıcalının televizyonu olan Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde ki rahatsız edici görüntüler gündeme bomba gibi düştü. 

Yurtdışında yer alan formatı Türkiye de yayınlayan Acun Ilıcalı son projesi Kırmızı Oda dizisinin son bölümü izleyiciler tarafından rahatsız edici olarak tespit edildi. Dizide yayınlanan görüntüler gerçek hayat hikayesinden uyarlanıldığı paylaşırken milyonlarca kişi tarafından izlenen dizide o sahneler çok tepki çekti..

Kırmızı Oda dizisinde ki skandallar!

Tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde ki o sahneler tepki gördü. Hasta - doktor gizliliğinin televizyon ekranlarına yansıması ve bu yansımanın hasta doktor arasında ki para menfaatinden kaynaklanması çok tepki çekti.

Dizide bir hastanın hayat hikayesi paylaşılırken üvey oğul ile anne arasında yaşanan münakaşa seyirciler tarafından oldukça tepki gördü. Geçtiğimiz hafta yayınlanan yeni bölümde "pes dedirten" konular arasında yer alan bu sahneler çok rahatsız etmesi ile ilgili sosyal medyada ciddi tepkiler aldı.

Bu sahneler ile ilgili Yazar Sibel Eraslan belirli açıklamalarda bulundu. Dizide ki sahneleri eleştiren Sibel Eraslan şu ifadelere yer verdi. “Üvey oğluna aşık bir annenin hikayesi bir hekim için kendisine danışmaya gelmiş bir hastanın hikayesi olabilir ve o hekim, bu olayla ilgili çözümlemeyi yaparken profesyonel mesafesini muhakkak kuracaktır.

Ama toplum için şok mahiyetindeki bu hikaye, çok izlenen bir televizyon dizisi aracılığıyla anlatılınca büyük tahribatlara yol açar... Mecelle’de bahsedilen ‘’şuyuu, vukuundan beter’’dir ilkesi geliyor akıllara, duyulması, yaygınlaşması, işlenen suçtan daha da tehlikeli durumlar için kullanılır. Dizide anlatılan mevzu tam da bu cinsten”

Genç Kız Görüntü Teşhirleri de ciddi tepkiler aldı

Dizide özellikle genç kızın bir şahıs tarafından yer alan konusunda ki konuşmalarıda seyirciler tarafından çok tepki gördü. Ortaokul çağında yer alan genç kızın, bir adam tarafından kandırılması ve sosyal medya platformları üzerinde yer alan "çıplak" görüntülerinin yer aldığı konuşmalar toplum tarafından çocuklara kötü örnek olarak adlandırıldı.

Reyting uğruna çocukları kullandığı söylenen Acun Ilıcalı bu konu hakkında pek bir açıklama yapmazken tepkiler halen sürüyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum