1. HABERLER

  2. KELEBEK

  3. Telefon reklamında Acun Ilıcalı ve kızları oynadı, sosyal medya sallandı…!
Telefon reklamında Acun Ilıcalı ve kızları oynadı, sosyal medya sallandı…!

Telefon reklamında Acun Ilıcalı ve kızları oynadı, sosyal medya sallandı…!

Çin merkezli üretimi devam eden OPPO, Reno 3 serisi için hazırlanan reklam filmi Acun Ilıcalı ile çekildi. Ünlü sunucu ve kızları beraber OPPO reno 3 pro serisinin kamerasına odaklanacak bir şekilde çekilen reklam filminde yerini aldı.

A+A-

 

 

Türkiye'nin ünlü televizyon sunucularından Acun Ilıcalı, Çin merkezli üretimlerin devam ettiği OPPO için yeni yüz oldu. Bu senenin ilk yarısından beri Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan Survivor isimli yarışmanın ana sponsoru OPPO Oldu. Hayat Benim Koleksiyonum başlığı ile hazırlanan reklam kampanyası içerisinde Acun Ilıcalı ve kızları beraber yer aldı.

Önceki senelerde ünlü şarkıcı Sıla ile çalışan OPPO, ülkede çok fazla satılacağına olan inancı ile OPPO Reno 3 serisi için Acun Ilıcalı ile anlaştığı gözlemleniyor. Herkes için sunulan dijital koleksiyoner durumu olacağını gözler önüne seriyor. Bu reklam içerisinde insanların telefonlar ile çekmiş oldukları resim ve videoların sadece anılar ile değil bir yandan da kendi koleksiyonları olacağına dair burgulamalar yapılıyor.

Acun Ilıcalı'nın kızları da reklam içerisinde yerini alıyor

OPPO Reno 3 serisi olarak üretilen akıllı telefonların tanıtımı sırasında Acun Ilıcalı'nın yanı sıra kızları Yasemin ve Melisa da bulunuyor. Kızları ile birlikte oldukça fazlası ile eğlendiği reklam filmi içerisinde akıllı telefonlardan birinin 64 MP değerindeki dörtlü kamera ile kurulum için odaklanıyor.

OPPO Reno 3 içerisinde neler sunuluyor?

OPPO tarafından üretilen Reno 3 Pro, herkesi kendisine hayran bırakan Qualcomm'a ait olan Snapdragon 765G yonda seti ile beraber geliyor. 8 ya da 12 GB RAM ile dikkatleri çeken cihaz içerisinde depolama alanının 256 GB  olması da büyük bir rahatlık sunuyor. Bunun yanı sıra en belirgin özelliği ise kameralarda oluyor. Ön kamerasında 44 MP'lik bir kamera yer alıyor. Arka tarafında ise 64 MP ana kamerası yer alırken, 13 MP 2x telefoto özelliği 8 MP ultra geniş açı ve bunun yanı sıra 2 MP mono sensör yapısı ile beraber toplam dörtlü kamerası kurulumu sağlıyor.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerini duyurabilmek için konu ile alakalı yorumlarınızı, görüşlerinizi fikirlerinizi mutlaka yazın.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.